Resum Tercera Jornada de Lligues Provincials

  • 22 de març de 2021

En la lliga de Preferent “Tallers A. Miquel”, l’Impuls TT, primer de la classificació del grup 1, ha guanyat al CTT Gràfix Mollerussa 4-2. L’equip borgenc, Borges Ferreteria La Clau aconsegueix el seu primer empat contra l’ASSIST Alcarràs. Per l’altra banda, en el grup 2, el CTT Balaguer Pamies Vitae “A” i el CTT Portell “A” han empatat 3-3. El CPU VIlanovenc ha superat 5-1 a l’equip calafí.

A Primera Provincial, el CTT Portell “B” ha guanyat 4-2 al Borges Lleida Car. Paral·lelament, en el grup 2, l’altre equip garrigenc, Borges Mas Blanch i Jové guanyava 5-1 contra l’ACLE CTT Guissona “A”. A Agramunt, el CTT Xavier Sangrà Agramunt “A” va superar 6-0 al CTT Mollerussa Vicens Maquinària.

Pel que fa la lliga de Segona Provincial s’han disputat els 4 partits que tocava, dos de cada grup. En el grup 1, l’ACLE CTT Guissona “B” s’ha imposat 6-0 al CTT Xavier Sangrà Agramunt “B”. L’equip andorrà del grup 1 s’ha emportat una victòria contra el CTT Alcarràs “C”. Finalment, en el grup 2, el CTT Mollerussa Arcusin ha superat 4-2 a l’equip borgenc, Borges Prefabricats Pujol i l’Agro-Borges TT ha guanyat 6-0 al CTT Vall del Nord – Ordino.

 

Enllaç a la pàgina de Preferent

Enllaç a la pàgina de Primera

Enllaç a la pàgina de Segona