Resum Cinquena Jornada de Lligues Provincials

  • 27 d'octubre de 2019

Com cada setmana aquest dissabte s’han jugat les tres lligues provincials de Lleida.

En la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel” el CTT Gràfix Mollerussa segueix invicte, aquesta jornada es va imposar 5-1 al Impuls TT. En el segon i tercer lloc de la classificació hi ha un empat entre CTT Portell “A” i CPU Vilanovenc; el CTT Portell “A” van guanyar 5-1 al CTT Calaf Servi-Llar i el CPU Vilanovenc va vèncer al CTT Balaguer Pàmies VItae “A” 4-2. El CTT Borges “A” va guanyar 6-0 al CTT Pont de Suert i el Borges Carburants Mir va imposar-se 5-1 al ASSIST Alcarràs. 

El Rebost de Ponent Castellnou lidera la classificació de Primera Provincial amb un únic partit perdut en aquesta jornada amb un 3-4 contra CTT Xavier Sangrà Agramunt “A”. El CTT Borges “B” salva el segon lloc empatat amb l’Agramunt “A” guanyant aquesat jornada contra el CTT Portell “B”. El SQA Soft Alcarràs va adquirir una victòria més contra el CTT Lleida. Finalment, l’ACLE CTT Guissona “A” va guanyar al CTT Mollerussa Vicens Maquinària. 

El líder de la classificatòria, CTT Mollerussa Recanvis Avenida, segueix invicte amb la victòria d’aquesta jornada contra el CTT Xavier Sangrà Agramunt “C” per 6-0. El CTT Vall del Nord – SBT va guanyar 6-0 al CTT Ivorra, amb aquest partit es coloca tercer a la classificació. El CTT Borges “D”, segon en la classificació, va imposar-se per un 6-0 al CTT Mollerussa Arcusin. El AE Vall d’Aran aconsegueix una nova victòria amb un 6-0 contra el CTT Xavier Sangrà Agramunt “B”. Per la seva banda el CTT Balaguer Pàmies “B” va aconseguir la seva segona victòria contra el CTT Tremp amb un ajustat 4-3.