Resum Sisena Jornada de Lligues Provincials

  • 4 de desembre de 2022

Aquest cap de setmana s’ha disputat la sisena jornada de les Lligues Provincials de la RTL.

L’actual líder de la categoria Preferent “Tallers A. Miquel” és el CPU Vilanovenc, que suma un total de deu punts per les cinc victòries aconseguides, aquesta setmana un 4-2 davant de l’ACLE CTT Guissona “A”. El CTT Xavier Sangrà Agramunt “A” ha viscut una jornada, probablement històrica, en superar per 6-0 i 18-1 de sets al Borges Carburants Mir, amb qui va empatant en el segon lloc de la classificació. El Borges Mas Blanch i Jové també ha aconseguit sumar els dos punts de la jornada en vèncer 4-2 al CTT Alcarràs ON4 i, el darrer partit de la categoria ha acabat amb una victòria 4-2 pel CTT Gràfix Mollerussa davant de l’Impuls TT.

En la categoria de Primera Provincial, les quatre victòries de la jornada han estat guanyades per un 4-2. En primer lloc, el CTT Portell “B”, que està segon en la classificació, ha superat al CTT Mollerussa Vicens Maquinària. El CTT Valls del Nord – SBT ha vençut a casa al Borges Ferreteria la Clau i el CTT Xavier Sangrà Agramunt “B” ha aconseguit la seva segona victòria després de guanyar com a local al CTT Lleida-Albatàrrec. La darrera victòria 4-2 ha estat pel CTT Alcarràs Carlos Carrasquer, que s’ha imposat a l’AE Golmés “A”.

L’ACLE CTT Guissona “B” i el CTT Pardinyes de Lleida Frías Forn de Pa són els dos equips empatats en la primera posició de la classificació de Segona Provincial. L’equip guissonenc ha superat 4-2 al Borges Lleida Car i l’equip del nou club CTT Pardinyes de Lleida, ha guanyat 4-2 al CTT Valls del Nord – Ordino. El Borges GAP Cooperativa ha obtingut la segona victòria a Calaf, després de vèncer a l’equip calafí per un 4-2. Per acabar, el CTT Mollerussa Recanvis Avenida s’ha imposat 5-1 davant del CTT Balaguer Pàmies Vitae.