Resum Sisena Jornada de Lligues Provincials

  • 18 d'abril de 2021

La categoria de Preferent “Tallers A. Miquel” ha començat aquesta jornada la segona volta. En el grup 1, l’Impuls TT segueix mantenint el lideratge de la classificació sumant 2 punts aquesta jornada en guanyar 5-1 a l’ASSIST Alcarràs. El Borges Carburants Mir està en segon lloc amb només un punt menys que l’Impuls. Aquest cap de setmana ha guanyat 4-2 a l’altre equip de borges, el Borges Ferreteria La Clau. L’altre grup de Preferent segueix liderat pel CTT Portell “A”, amb 9 punts, dos dels quals ha sumat després de derrotar el seu darrer partit 6-0 contra el CTT Calaf. El Rebost de Ponent Castellnou ha guanyat 5-1 al CTT Balaguer Pàmies Vitae “A” sumant així dos punts més per mantenir-se en la segona posició.

En la lliga de Primera Provincial, al grup 1 s’ha ajornat el partit del Vall del Nord – ORX, actual líder, contra el Borges Lleida Car. L’SQA Soft Alcarràs s’ha avançat 6-0 al CTT Portell “B”. Paral·lelament, el Borges Mas Blanch i Jové segueix líder del grup 2. En aquesta última jornada de la primera volta s’ha imposat 5-1 al CTT Mollerussa Recanvis Avenida. L’ACLE CTT Guissona “A” ha aconseguit la seva segona victòria contra el CTT Mollerussa Vicens Maquinària amb un 4-2. 

A Segona Provincial també s’ha començat la segona volta aquesta quarta jornada. En el grup 1, l’ACLE CTT Guissona “B” lidera després d’haver sumat un punt en empatar contra el CTT Vall del Nord – SBT. L’altre partit del grup també ha estat un empat 3 a 3 entre el CTT Xavier Sangrà Agramunt “B” i el CTT Alcarràs “C”. En el grup 2, el CTT Mollerussa aconsegueix la seva quarta victòria en guanyar 4-2 al CTT Vall del Nord – Ordino. El partit entre els dos equips del CTT Borges, Agro-Borges TT i Borges Prefabricats Pujol ha quedat ajornat per dimarts vinent.

Preferent “Tallers A. Miquel”

Primera Provincial

Segona Provincial