Resum Setzena Jornada de Lligues Provincials

  • 28 de març de 2022

Les Lligues Provincials han disputat aquest cap de setmana la setzena i penúltima jornada de la temporada. La categoria de Segona Provincial no ha celebrat encontres i ha fet jornada de descans.

En la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel”, el CTT Valls del Nord – ORX aquesta setmana s’ha imposat 5-1 al CTT Alcarràs Can Peixan. L’equip garrigenc del Borges Mas Blanch i Jové manté la segona posició tot i la derrota 4-2 contra l’Impuls TT, ja que el tercer classificat, el CTT Gràfix Mollerussa tampoc ha sumat els dos punts aquesta jornada després que el Borges Carburants Mir el guanyés 5-1. El CPU Vilanovenc assoleix la meitat de partits guanyats, set de catorze en total, en haver derrotat 6-0 a l’ACLE CTT Guissona “A”.

El CTT Xavier Sangrà Agramunt “A” segueix com a líder de la categoria de Primera Provincial després d’aquesta jornada haver vençut 6-0 a l’ACLE CTT Guissona “B” i sumar la seva quinzena victòria de quinze partits jugats. L’Agro Borges TT, que és l’equip que va tercer, ha superat aquesta setmana al CTT Valls del Nord – SBT 5-1. El CTT Lleida-Albatàrrec, ha guanyat al CTT Portell “B” 4-3 i amb els dos punts que suma es distancia d’aquests que van, en cinquè lloc, i a més asseguren de moment la plaça a la Copa A. Finalment, el CTT Xavier Sangrà Agramunt “B” aconsegueix la seva sisena victòria en vèncer 4-2 al CTT Mollerussa Vicens Maquinària.

Consulta les classificacions en els següents enllaços: Preferent, Primera i Segona