Resum Setzena Jornada de Lligues Provincials

  • 17 d'abril de 2023

Aquest cap de setmana s’ha disputat la 16 jornada de lliga de la RTL.
En la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel” el Borges Mas Blanch i Jové ha guanyat al CTT Portell “A” i en la mateixa línia el CPU Vilanovenc ha obtingut una victòria per 5-1 davant del Borges Carburants Mir; tots dos equips guanyadors se situen en el capdamunt de la classificació empatats a 24 punts. El partit més diputat de la jornada de preferent ha estat el de l’Impuls TT contra ACLE CTT Guissona “A”, aquest darrer s’ha emportat la victòria en els dobles per 4-3. L’últim encontre ha estat del CTT Alcarràs ON4 i el CTT Xavier Sangrà, que ha finalitzat amb una victòria 4-2 per l’equip alcarrassí.

En la categoria de Primera Provincial, el líder, l’AE Golmés “A” ha vençut en un ajustat 4-3 al CTT Lleida-Albatàrrec. En segon lloc de la classificació s’hi troba el Borges Ferreteria La Clau, que ha guanyat per 5-1 a CTT Alcarràs Carlos Carrasquer. El CTT Portell “B” tot i els llargs partits disputats ha estat vençut 1-5 per l’Agro-Borges TT. Finalment el CTT Tremp, que també es troba en segona posició ha obtingut una contundent victòria per 6-0 davant del CTT Valls del Nord – SBT.

Finalment, en la lliga de Segona Provincial, el líder actual és l’ACLE CTT Guissona “B” que ha guanyat al CTT Calaf 4-2. El segon classificat és l’AE Golmés “B”, aquesta jornada ha estat vençut 5-1 pel CTT Mollerussa Recanvis Avenida. El Borges Lleida Car s’ha imposat 6-0 davant del CTT Valls del Nord – Ordino i, finalment el darrer encontre de la jornada ha estat entre AE IES Josep Lladonosa i Borges GAP Cooperativa, que aquest darrer s’ha emportat la victòria 4-2.