Resum Setena Jornada de Lligues Provinicials

  • 18 de novembre de 2019

Com cada setmana aquest dissabte s’han jugat les tres lligues provincials de Lleida.

En la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel” el CTT Gràfix Mollerussa segueix invicte, aquesta jornada es va imposar 4-2 al Borges “A”. En el segon i tercer lloc de la classificació continua l’empat entre CTT Portell “A” i CPU Vilanovenc; el CTT Portell “A” van guanyar 4-2 al segon equip anomenat CPU Vilanovenc, malgrat l’empat a puns, el CTT Portell ha jugat un partit menys. Entre el CTT Calaf i l’Impuls TT, es va emportar la victòria l’Impuls per un 4-2. El CTT ASSIST Alcarràs va guanyar al Balaguer Pamies Vitae per un ajustat 4-3 .

El Rebost de Ponent Castellnou lidera la classificació de Primera Provincial , a ueta jornada ha guanyat per un ajustat 4-3 al Borges “B”.  El CTT Xavier Sangrà Agramunt “A” es manté en tercera posició després d’una derrota amb l’equip  SQA Soft Alcarràs per 4-3. L’ACLE CTT Guissona “A” suma una altra victoria en guayar a l’equip del CTT Lleida 4-2 i finalment el CTT Borges “C” suma una gran victoria davant el  CTT Mollerussa Vicens Maquinària amb el resultat de 6-0.

El líder de la classificació, CTT Mollerussa Recanvis Avenida, segueix invicte amb la victòria d’aquesta jornada contra el CTT Tremp per 5-1. El ACLE CTT Guissona “B” va guanyar a l’equip del Borges “D” en un ajustadissim 4-3.  El CTT Mollerussa Arcusin suma una altra victòria davant AE Vall d’Aran per 4-2. El CTT Ivorra continua sumant victories, aquest cop ho fa davant del CTT Borges “E” per 4-2. Per la seva banda el CTT Balaguer Pàmies “B” va aconseguir la seva quarta victòria contra el CTT Xavier Sangrà Agramunt “B” per un indiscutible 6-0.