Resum Sisena Jornada de Lligues Provincials

  • 10 de novembre de 2019

El CTT Gràfix Mollerussa encapçala la classificació de Preferent “Tallers A. Miquel”. Aquesta jornada ha guanyat 4-3 al CTT Balaguer Pamies Vitae “A”. El CPU Vilanovenc ha vençut 4-3 al ASSIST Alcarràs i així manté la seva segona posició.  Després d’un partit llarg i dur, el CTT Borges “A” ha guanyat 4-3 a l’Impuls TT, tots dos empatats en la classificació. Finalment, el CTT Calaf Servi-Llar ha aconseguit el seu segon partit guanyat amb un 4-2 contra el CTT Pont de Suert.

A Primera provincial, el CTT Borges “B” ha guanyat contra el CTT Lleida per un 5-1 i així ha pogut mantenir la primera posició empatada amb el Rebost de Ponent Castellnou que ha superat 4-2 al SQA Soft Alcarràs. El CTT Borges “C” ha aconseguit la seva segona victòria i així pot salvar la seva sisena posició. També ha aconseguit una segon partit guanyat el CTT Portell “B” guanyant 4-3 a l’ACLE CTT Guissona “A”.

El CTT Mollerussa Recanvis Avenida segueix invicte en la categoria de Segona provincial, l’últim partit guanyat ha estat contra el CTT Borges “E”; que està empatat en la segona posició amb dos equips més: CTT Borges “D” i CTT Vall del Nord – SBT. El CTT Vall del Nord ha superat amb un 6-0 al AE Vall d’Aran i el CTT Borges “D” ha perdut contra el CTT Balaguer Pamies “B” després d’un llarg 4-3. El CTT Ivorra s’ha guanyat la seva segona victòria contra el CTT Xavier Sangrà Agramunt “C”. Per la seva banda, el CTT Xavier Sangrà Agramunt “B” ha aconseguit la seva primera victòria contra el CTT Mollerussa Arcusin amb un 4-2.  Finalment l’ACLE CTT Guissona “B” ha superat 5-1 al CTT Tremp.