Resum Setena Jornada de Lligues Provincials

  • 18 de desembre de 2022

Aquest cap de setmana s’han reprès les Lligues Provincials després d’un cap de setmana d’ajornats, els equips han disputat la setena jornada i estan a només dues jornades de finalitzar la primera volta.

En la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel”, el CPU Vilanovenc i el CTT Xavier Sangrà Agramunt “A” segueixen empatats en el primer lloc amb un total de 12 punts i sis victòries. L’equip de Vilanova de Bellpuig ha superat 5-1 al Borges Carburants Mir i el primer equip del CTT Xavier Sangrà Agramunt ha guanyat 4-2 al CTT Alcarràs ON-4. El Borges Mas Blanch i Jové ha sumat dos punts, tenint-ne així vuit i col·locant-se en tercer lloc, després de vèncer 5-1 al CTT Portell “A”. El quart partit de Preferent ha acabat amb una victòria 5-1 per l’Impuls TT davant de l’ACLE CTT Guissona “A”.

L’Agro-Borges TT es deslliura de l’empat amb el CTT Tremp i es col·loca en solitari en la primera posició en la categoria de Primera Provincial. Ambdós equips estaven empatats a 10 punts i l’equip borgenc ha desempatat amb els dos punts de la victòria 4-3 davant del CTT Portell “B” i el CTT Valls del Nord-SBT ha superat també 4-3 al CTT Tremp. El Borges Ferreteria la Clau, que actualment està en tercera posició, ha guanyat 6-0 a CTT Alcarràs Carlos Carrasquer. El CTT Mollerussa Vicens Maquinària ha sumat la seva primera victòria i ha estat en vèncer 4-2 al CTT Xavier Sangrà Agramunt “B”.

En el capdamunt de la classificació de Segona Provincial s’hi troba un empat a 12 punts entre l’ACLE CTT Guissona “B” i l’AE Golmés “B”, tots dos sumen un total de sis victòries i una derrota. En aquesta jornada, l’equip guissonenc s’ha imposat 6-0 al CTT Calaf i l’AE Golmés “B” ha guanyat 4-2 al CTT Mollerussa Recanvis Avenida. El Borges Lleida Car ha superat 5-1 al CTT Valls del Nord-Ordino i té un recompte total de 8 punts, els mateixos que el CTT Balaguer Pàmies Vitae, que aquesta jornada ha vençut 4-2 al CTT Pardinyes de Lleida Frías Forn de Pa. L’AE IES Lladonosa ha aconseguit en aquesta jornada la seva segona victòria en superar 5-1 al Borges.