Resum Setena Jornada de Lligues Provincials

  • 25 d'abril de 2021

En el grup 1 de Preferent Provincial “Tallers A. Miquel”, l’Impuls TT segueix líder tot i la derrota d’aquesta jornada contra el Borges Ferreteria la Clau per un 5-1. El partit del Borges Carburants Mir i el CTT Gràfix Mollerussa s’ha ajornat. En el grup 2, hi ha un empat en el lideratge entre el CTT Portell “A” i el Rebost de Ponent Castellnou amb 9 punts. Aquesta jornada el Rebost de Ponent Castellnou ha guanyat 4-2 al CTT Calaf. El CPU Vilanovenc ha guanyat 4-2 al líder, CTT Portell “A”.

En la categoria de Primera Provincial, s’ha començat aquesta jornada la segona volta. El CTT Vall del Nord – ORX segueix com a líder invicte del grup 1, aquest passat dissabte ha superat 6-0 al SQA Soft Alcarràs. El CTT Lleida-Albatàrrec, que va en segon lloc, ha empatat contra el Borges LLeida Car 3-3. Mentrestant, en el grup 2, el CTT Borges Mas Blanch i Jové també segueix invicte i liderant amb 8 punts. L’ACLE CTT Guissona “A”, que ocupa el segon lloc de la classificació s’ha avançat 6-0 al CTT Xavier Sangrà Agramunt “A”.

Els equips de Segona Provincial han jugat aquesta jornada la penúltima de la lliga. En el grup 1, l’ACLE CTT Guissona “B” lidera la classificació i aquesta jornada ha guanyat 5-1 al CTT Xavier Sangrà Agramunt “B”. El CTT Vall Nord – SBT ha superat 5-1 CTT Alcarràs “C”. En el grup 2, el CTT Borges Prefabricats Pujol ha guanyat 4-2 al CTT Mollerussa Arcusin, líder del grup. L’Agro-Borges TT ha guanyat 4-2 al CTT Vall del Nord – Ordino.

Preferent “Tallers A. Miquel”

Primera Provincial

Segona Provincial