Resum Segona Jornada de Lligues Provincials

  • 14 de març de 2021

Aquest dissabte 13 de març han començat les lligues de Primera i Segona provincial de Lleida. La lliga de Primera consta de dos grups de cinc equips, durarà 10 jornades i després tindrà lloc el play-off. El primer lloc de Segona provincial serà lluitat per vuit equips repartits en dos grups de quatre. Aquesta categoria serà jugada durant sis jornades i finalment el play-off.

La categoria de Preferent “Tallers A. Miquel” ha disputat aquest dissabte la seva segona jornada. En el grup 1, el CTT Gràfix Mollerussa ha guanyat 4-2 al Borges Carburants Mir. L’Impuls TT s’ha imposat per un 5-1 sobre l’altre equip borgenc, el Borges Ferreteria la Clau. En el grup 2, el CTT Portell “A”, ha guanyat a casa 4-2 contra el CPU Vilanovenc. Per la seva banda, el Rebost de Ponent Castellnou ha guanyat 4-2 a l’equip calafí.

L’equip andorrà de Primera provincial CTT Vall del Nord – Orx ha aconseguit la primera victòria 6-0 contra el SQA Soft Alcarràs. Mentrestant, l’altre partit del grup 1 el guanyava el CTT Lleida-Albatàrrec contra el Borges Lleida Car per un 4-2. Al ser la primera jornada, els dos equips del CTT Mollerussa s’han enfrontat i el CTT Mollerussa Vicens Maquinària s’ha imposat per 4-2 contra el CTT Mollerussa Recanvis Avenida.

En la categoria de Segona provincial, el CTT Xavier Sangrà Agramunt “B” ha guanyat 4-2 al CTT Alcarràs “C”. Paral·lelament, empataven 3-3 (ja que aquest any degut a la COVID-19 no es poden jugar dobles) el CTT Vall del Nord – SBT i l’ACLE TT Guissona “B”. Finalment el CTT Mollerussa Arcusin ha guanyat 4-2 al CTT Vall del Nord – Ordino.

 

Enllaç a la pàgina de Preferent

Enllaç a la pàgina de Primera

Enllaç a la pàgina de Segona