Resum Segona Jornada de Lligues Provincials

  • 29 de setembre de 2019

Arriba la segona jornada de lligues provincials amb grans debuts.

A la lliga de Preferent “Tallers A Miquel” el CPU Vilanovenc  va superar al CTT Borges “A” amb un 4-2 igual que el CTT Balaguer Pàmies Vitae “A” al CTT Pont de Suert. El CTT Portell “A” va imposar-se a l’Impuls TT amb un 5-1. El Borges Carburants Mir també va guanyar amb un 5-1, en el seu cas contra el CTT Calaf Servi-Llar. El CTT Gràfix Mollerussa va guanyar al ASSIST Alcarràs per un 6-0. En aquesta categoria, en la classificació hi ha un empat de quatre equips en la primera posició de moment, CTT Gràfix Mollerussa, Borges Carburants Mir, CTT Portell “A” i CTT Balaguer Pàmies Vitae “A”.

A Primera Provincial s’ha ajornat un partit, ACLE CTT Guissona “A” contra CTT Borges “B”. El Rebost de Ponent Castellnou va superar 4-2 al CTT Portell “B” i es consolida com a primer classificat de la categoria. El CTT Borges “C” va guanyar 6-0 al CTT Lleida a casa, per la seva banda el CTT Xavier Sangrà Agramunt “A” va aconseguir vèncer al CTT Mollerussa Vicens Maquinària amb un 5-1.

Pel que fa a Segona Provincial, van quedar dos partits ajornats, el CTT Vall del Nord – SBT contra el ACLE CTT Guissona “B” i el CTT Borges “D” contra el CTT Tremp, dos encontres que s’han de jugar abans del 18 d’octubre. El CTT Borges “E” va superar per un 5-1 al CTT Xavier Sangrà Agramunt “B”, també van guanyar per 5 a 1 el CTT Mollerussa Arcusin al CTT Ivorra i el CTT Mollerussa Recanvis Avenida contra el CTT Balaguer Pàmies “B”. Pel que fa a l’AE Vall d’Aran, va guanyar al CTT Xavier Sangrà Agramunt “C” per un 4-2.