Resum quarta jornada de Lligues Provincials

  • 13 d'octubre de 2019

En la lliga de Preferent “Tallers A Miquel”, el CTT Gràfix Mollerussa segueix invicte. Aquesta setmana ha superat al CTT Pont de Suert 4-2. El CPU Vilanovenc va guanyar al Borges Carburants Mir amb un 4-2. El CTT Balaguer Pàmies “A” va sumar la seva primera derrota en els 4 partits jugats contra el Impuls TT per un 1-5. El CTT Portell “A” va obtenir la seva tercera victòria jugant amb el CTT Borges “A”.

El Rebost de Ponent Castellnou segueix liderant la classificació de Primera provincial superant per un 4-3 al CTT Borges “C”. El CTT Borges “B” va segon en la taula classificatòria i ahir va sumar la seva tercera victòria amb un 4-2 contra el CTT Mollerussa Vicens Maquinària. El CTT Xavier Sangrà Agramunt “A” va guanyar al CTT Lleida.

A Segona Provincial, el CTT Mollerussa Recanvis Avenida ocupa la primera posició en la classificació, l’últim partit va ser contra el CTT Valls del Nord, als que van guanyar 4-2. L’ACLE CTT Guissona va superar al CTT Ivorra per un 4-2. El CTT Borges “D” va imposar-se al CTT Xavier Agramunt Sangrà “B” 5-1, aconseguint així la segona victòria dels tres partits que ha jugat. L’AE Vall d’Aran va sumar una victòria més amb un 4-2 davant del CTT Tremp. El CTT Borges “E” va guanyar 4-3 al CTT Mollerussa Arcusin en un partit ajustat. Per tancar els partits, el CTT Balaguer Pàmies “B”  va aconseguir la primera victòria per un 5-1 contra el CTT Xavier Sangrà Agramunt “C”.