Resum Quarta Jornada de Lligues Provincials

  • 29 de març de 2021

Un cap de setmana més, aquest dissabte han tingut lloc les lligues provincials de la RTL. En la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel”, el CTT Gràfix Mollerussa ha empatat 3-3 a casa contra el Borges Ferreteria la Clau. L’altre equi borgenc, Borges Carburants Mir ha gunyat 4-2 a l’ASSIST Alcarràs. En el grup 2, el Rebost de Ponent Castellnou ha aconseguit la seva segona victòria contra el CPU Vilanovenc 4-2. El CTT Balaguer Pàmies Vitae “A” també ha aconseguit la seva segona victòria aquesta setmana contra el CTT Calaf per un 5-1.

El CTT Portell “B” encapçala la classificació del grup 1 de Primera Provincial, aquesta jornada ha guanyat contra el CTT Lleida-Albatàrrec 4-2. El SQA Soft Alcarràs i el Borges Lleida Car han empatat 3-3. En el grup 2, el Borges Mas Blanch i Jové, actualment ocupa la primera posició de la classificació, ha guanyat 6-0 contra el CTT Xavier Sangrà Agramunt “A”. L’ACLE CTT Guissona “A” ha guanyat 4-2 contra el CTT Mollerussa Recanvis Avenida.

La categoria de Segona Provincial ha arribat aquest dissabte a la meitat de les jornades que sis s’han de disputar. En el grup 1, l’ACLE CTT Guissona “B”, l’equip amb més punts de la classificació, ha guanyat 4-2 a l’Alcarràs “C”. El CTT Xavier Sangrà Agramunt guanyava el seu segon partit dels tres que s’han jugat contra el CTT Vall del Nord – SBT 5-1. El CTT Mollerussa Arcusin ha guanyat 4-2 a l’Agro-Borges TT.