Resum Primera Jornada de Lligues Provincials

  • 10 de setembre de 2018

Aquest cap de setmana  donaven inici les lligues provincials a la demarcació de Lleida. Un total de 30 equips entre les tres categories, donaven inici la competició.

A la lliga de preferent, el CPU Vilanovenc i el SQA Alcarràs, van sortir victoriosos dels seus enfontaments. Els del Pla d’Urgell, van superar per 1-5 al CTT Balaguer Vitae “A” a domicili. Per altra banda els del Segrià, van guanyar l’enfrontament amb el ASSIST Alcarràs pel mateix resultat, fent que siguin els líders momentanis de la categoria de Preferent.

El Borges Carburants Mir, també superava el CTT Borges “A”, per 4-2, igual que el CTT Portell, va superar per 4-2 al CTT Calaf. El Pont de Suert va ajornar el seu partit amb el CTT Mollerussa.

A Primera Provincial, el CTT Lleida, es situa lider de la categoria despres de guanyar al CTT Calaf “B” per un contudent 6-0. El segueix de ben aprop CTT Borges “C” que va guanyar el derbi amb el CTT Borges “B” per 2-4 i el CTT Xavier Sangrà Agramunt que també va vèncer per 4-2 al Rebost Ponent de Castellnou de Seana. L’ACLE Guissona també es situa colíder de la categoria després de guanyar al CTT Valls del Nord, on es va veure un bon partit de tennis taula entre els dos equips debutants a les lligues. Per altra banda l’Impuls TT i el CTT Portell “B”, va ajornar-se el partit.

A Segona Provincial, duels espectaculars a la primera jornada, on quatre dels cinc partits es van decidir al partit de dobles. El CTT Xavier Sangrà “B”, va emportar-se la victòria mes clara de la jornada en vèncer a AE Vall d’Aran per 6-0, i es situa líder de la categoria. El duel Borgenc se’l va emportar el Borges E, per 3-4, acabant amb un frenètic. El CTT Tremp, va caure a casa també per 3-4 davant el CTT Lleida “B”, debutant a la categoria. L’altre partit restant, el CTT Balaguer Pamies “B”, va vèncer per un ajustat 3-4 al CTT Ivorra.

 

PREFERENT:

  

PRIMERA PROVINCIAL:

SEGONA PROVINCIAL: