Resum Primera Jornada de Lligues Provincials

  • 8 de març de 2021

Aquest dissabte 6 de març s’ha pogut començar la lliga de Preferent Provincial “Tallers A. Miquel”. Només s’ha començat la categoria de Preferent perquè és considerada una categoria que dona accés a la classificació i participació de la Lliga de 3a. Nacional Espanyola. Aquest any, per mesures COVID s’ha decidit fer la lliga en un format de dos grups i finalment un play-off.

L’estricte compliment dels protocols COVID elaborats per cada club han garantit un espai segur on jugar els partits i poder disfrutar de nou d’aquest esport . Una mesura que s’ha pres i que és important esmentar, és que s’han eliminat totalment els dobles, així que es pot empatar en un 3-3. Els grups de Preferent estan formats per 5 equips cada un. Al ser grups imparells cada jornada es juguen 2 partits (4 equips) i un descansa.

En el grup 1, l’Impuls TT ha empatat a casa 3-3 amb l’ASSIST Alcarràs. Els dos equips del borges han hagut de jugar la primera jornada com és preceptiu: el Borges Carburants Mir ha guanyat per un 5-1 a l’altre equip de la capital Garriguenca el Borges Ferreteria la Clau. Per l’altra banda, en el grup 2, el Balaguer Pamies Vitae “A” ha empatat amb el Rebost de Ponent Castellnou i el CTT Calaf ha perdut 1-5.

Aquest any s’ha afegit una galeria de fotos per cada categoria, després de cada jornada s’afegiran les fotos a la galeria que pertoca. Aquesta galeria de fotos la trobareu en l’enllaç d’aquí sota n’hi haurà un per cada categoria (quan comencin Primera i Segona) que us dirigiran al seu espai de la pàgina de la RTL on hi ha el calendari, els resultats de cada partit, la classificació dels dos grups, els millors jugadors i la galeria de fotos.

Enllaç a la pàgina de Preferent