Resum Primera Jornada de Lligues Provincials

  • 15 de setembre de 2019

Aquest cap de setmana s’ha donat inici a les lligues provincials de les tres diferents categories. Aquest any un total de 31 equips, formats per uns 200 jugadors i jugadores, disputaran les 18 jornades de preferent i primera i les 22 de segona per tal de quedar campions.

En la lliga de preferent “Tallers A Miquel”, el CTT Gràfix Mollerussa va ser l’únic equip que es va imposar amb un 6-0 i d’aquesta manera obtenir el primer lloc de la classifiació. El CTT Borges Carburants Mir va superar , en el derbi, al CTT Borges “A” 5-1 igual que l’Impuls TT al ASSIST Alcarràs i el CTT Balaguer Pamies Vitae “A”al CTT Calaf Servi-Llar. Els del Portell van guanyar 4-2 en el seu desplaçament al Pont de Suert.

En Primera Provincial, l’ACLE CTT Guissona “A” va vèncer 4-2 al SQA Soft Alcarràs. El CTT Borges “B” es va imposar amb el mateix resultat al CTT Borges “C”. El CTT Portell “B” va superar al lleidatans només per un punt, amb un resultat final de 4-3, amb els dobles guanyats pel Portell. Aquest va ser l’únic partit dels 14 disputats en que es va recòrrer als dobles per decidir el guanyador. Finalment el Rebost de Ponent Castellnou va guanyar 6-0 al CTT Mollerussa Vicens Maquinària. El CTT Xavier Sangrà Agramunt “C” va descansar en aquesta jornada degut a que aquesta categoria està constituïda per 9 equips, i sempre i haurà un en cada jornada que no jugui.

 

A segona provincial només es van jugar cinc partits dels sis possibles ja que el partit del CTT Ivorra i l’AE Vall d’Aran es va ajornar. Quatre d’aquests cinc partits van ser guanyats per un 4-2. El Mollerussa Recanvis Avenida, el CTT Borges “D”, el CTT Tremp i el CTT Xavier Sangrà Agramunt “C” van ser els guanyadors d’aquests quatre partits. El CTT Balaguer Pamies “B” va ser derrotat per l’ACLE CTT Guissona “B”.