Resum Play-off d’ascens de les Lligues Provincials

  • 13 de juny de 2021

Aquest dissabte 12 de juny, s’ha celebrat al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques el play-off d’ascens de les Lligues Provincials. A causa de la COVID s’ha hagut d’organitzar un nou format de play-off. Al matí, a les 11.00, s’han jugat les semifinals: el primer del grup 1 contra el segon del grup 2 i el primer del grup 2 amb el segon del grup 1. Així s’han trobat els millors 12 equips de la temporada per lluitar primer per les places d’ascens i després per les posicions de les Lligues. A la tarda, s’han jugat les finals entre els dos guanyadors i el tercer i quart lloc entre els dos que han perdut al matí.

En la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel”, el campió ha estat el CTT Gràfix Mollerussa que ha superat 4-2 al CTT Portell “A” després d’un disputat partit. Paral·lelament el Borges Carburants Mir ha guanyat 4-2 al Rebost de Ponent Castellnou.

El campió de Primera Provincial ha estat el CTT Valls del Nord – ORX, que ha guanyat la final contra el Borges Mas Blanch i Jové després d’un empat 3-3 i 10-10 de sets però amb una diferència de 205 a 182 punts. En tercera posició ha quedat l’ACLE CTT Guissona “A” i el quart lloc l’ocupa el SQA Soft Alcarràs.

Qui s’ha guanyat la primera posició de Segona Provincial ha estat l’ACLE CTT Guissona “B” que s’ha imposat a la final 4-2 contra l’Agro-Borges T.T. Per l’altra banda, el CTT Valls del Nord – SBT han quedat en tercer lloc amb la victòria contra el CTT Mollerussa Arcusin amb un 4-2.

Fotografies de la jornada: