Resum Onzena Jornada de Lligues Provincials

  • 23 de desembre de 2019

Aquesta setmana, en la lliga de Preferent “Tallers A. Miquel” el primer de la classificació no varia: el CTT Gràfix Mollerussa segueix liderant-la i suma el seu onzè partit guanyat. Aquesta 11a jornada s’ha imposat al ASSIST Alcarràs 6-0. El CPU Vilanovenc manté la seva tercera posició ja que aquesta jornada ha guanyat 4-2 al CTT Borges “A”. El Borges Carburants Mir segueix en el cinquè lloc i ha vençut al CTT Calaf Servi-Llar 5-1. Finalment, el CTT Balaguer Pàmies Vitae “A” suma dos punts després de guanyar 6-0 al CTT Pont de Suert per incompareixença.

El CTT Borges “B” segueix mantenint la primera posició de la taula classificatòria de Primera Provincial tot i que aquesta setmana ha perdut contra el CTT Guissona (tercer lloc) 4-2. El CTT Lleida va guanyar el seu primer partit en la categoria contra el CTT Borges “C” per un 4-2. El CTT Xavier Sangrà Agramunt també suma dos punts ja que va guanyar 4-2 al CTT Mollerussa Vicens Maquinària.

Pel que fa la lliga de Segona Provincial, el CTT Vall del Nord – SBT segueix sumant victòries després d’haver guanyat 6-0 a l’ACLE CTT Guissona “B”. L’equip que també segueix sumant punts és el CTT Ivorra que aquesta setmana s’ha imposat al CTT Mollerussa Arcusin 5-1. El Tremp ha aconseguit la seva quarta victòria amb un 4-3 molt ajustat contra el CTT Borges “D” que segueix en tercera posició. Un altre partit que es va haver de desempatar a dobles va ser el CTT Borges “E” contra el CTT Xavier Sangrà Agramunt “B” que finalment va guanyar el CTT Borges després d’un difícil 4-3.