Resum Onzena Jornada de Lligues Provincials

  • 30 de maig de 2021

Aquest cap de setmana sí que han quedat totalment finalitzades les lligues provincials. La categoria de Segona Provincial ja havia acabat, la de Preferent “Tallers A. Miquel” va finalitzar la setmana passada, i finalment, aquest cap de setmana s’ha donat per tancada la categoria de Primera Provincial, ara només quedarà jugar els play-offs d’ascens i de descens i el partit entre tercers.

En el grup 1, el CTT Valls del Nord – Orx s’ha proclamat campió oficialment amb una suma de 16 punts, els dos últims aconseguits en guanyar 4-2 aquesta jornada contra el Borges Lleida Car, que en quedar en quarta posició lluitarà per mantenir la categoria en el play-off de descens. El SQA Soft ha guanyat 4-2 al CTT Portell “B” (finalment en cinquena posició) i així ha sumat els dos punts que l’han portat a quedar en segona posició i a jugar la fase d’ascens. El CTT Lleida-Albatàrrec queda en tercera posició i s’enfrontarà amb l’altre tercer per decidir posicions.

En el grup 2, el Borges Mas Blanch i Jové finalitza líder del grup amb un total de 14 punts. Aquesta darrera jornada ha guanyat 4-2 contra el CTT Mollerussa Recanvis Avenida, que queda en cinquena posició. L’ACLE CTT Guissona “A” s’ha fet amb el segon lloc de la classificació amb 11 punts, dos dels quals ha guanyat aquest dissabte contra el CTT Mollerussa Vicens Maquinària, que jugarà per mantenir la categoria juntament amb l’altre equip del CTT Mollerussa del grup. Finalment, el CTT Xavier Sangrà Agramunt “A” queda en tercera posició i decidirà posicions amb el CTT Lleida-Albatàrrec.