Resum Onzena Jornada de les Lligues Provincials

  • 12 de febrer de 2023

Aquest cap de setmana s’ha celebrat arreu de la província l’onzena jornada de les Lligues Provincials de la RTL.

El CPU Vilanovenc, tot i descansar aquesta jornada segueix com a líder invicte en la categoria de Preferent Tallers “A. Miquel”. El Borges Mas Blanch i Jové, que es troba en segona posició s’ha imposat 6-0 al CTT Xavier Sangrà Agramunt “A”, el tercer classificat de la categoria. El Borges Carburants Mir ha sumat també els dos punts possibles de la jornada en vèncer als dobles 4-3 a CTT Portell “A” i, l’Impuls TT ha aconseguit la seva tercera victòria després de superar 4-2 al CTT Alcarràs ON4.

En la categoria de Primera Provincial, el CTT Tremp és qui lidera la classificació i suma un total de 16 punts, aquesta jornada però, ha cedit 4-2 davant del Borges Ferrreteria La Clau. En la segona posició de la classificació hi ha un empat a 14 punts entre quatre equips: el CTT Lleida-Albatàrrec, l’AE Golmés “A” i els dos equips de la categoria del CTT Borges. El primer equip de l’AE Golmés ha guanyat 5-1 al CTT Portell “B” i el CTT Lleida-Albatàrrec ha vençut 4-3 i 3-1 als dobles al CTT Mollerussa Vicens Maquinària. El CTT Valls del Nord – SBT s’ha imposat 6-0 al CTT Xavier Sangrà Agramunt “B” i, el CTT Alcarràs Carlos Carrasquer ha aconseguit sumar una victòria més en vèncer4-2 a l’Agro-Borges TT.

Finalment, en la categoria de Segona Provincial a causa d’ajornaments i canvis de data només s’han disputat dos dels encontres planificats: l’AE Golmés “B” suma un total de 18 punts després de guanyar 6-0 al CTT Valls del Nord – Ordino i el CTT Pardinyes de Lleida Frías Forn de Pa aconsegueix arribar a 16 punts en superar 5-1 al CTT Mollerussa Recanvis Avenida.