Resum Novena Jornada de Lligues Provincials

  • 1 de desembre de 2019

Aquest cap de setmana les Lligues Provincials de Lleida han fet que hi hagi moviment en les classificacions de cada una d’aquestes, justament també aquesta setmana es tanca la primera volta de les lligues de Preferent “Tallers A. Miquel” i Primera Provincial.

 

El CTT Gràfix Mollerussa, equip de la lliga provincial preferent, és l’únic equip de totes les lligues territorials que en acabar la primera volta segueix anant invicte i en primera posició a la classificació, amb un total de nou partits guanyats.

En la categoria Preferent “Tallers A. Miquel”, el CTT Gràfix Mollerussa aquesta jornada s’ha imposat al Borges Carburants Mir 5-1; tot i això el Borges es manté en la seva 5a posició. L’Impuls TT ha arrebatat la segona posició al CTT Portell “A” ja que el Impuls TT ha guanyat 4-2 al CPU Vilanovenc i el CTT Portell “A” ha perdut 5-1 contra el CTT Balaguer Pàmies Vitae “A”. Amb això el Portell baixa a la tercera posició i el CTT Balaguer Pàmies Vitae “A” es manté en el setè lloc de la classificació.

En Primera Provincial el CTT Borges ”B” aconsegueix fer-se amb la primera posició de la classificació derrotant al SQA Soft Alcarràs 5-1. El CTT Borges “C” es manté en el seu sisè lloc després de guanyar un disputadíssim partit contra el CTT Portell “B” per un 4-3. Per la seva banda, el ACLE CTT Guissona “A” puja de quarta a tercera posició sumant dos punts en haver derrotat al CTT Xavier Sangrà Agramunt “A” en un llarg partit que va acabar amb un 4-3. Finalment el CTT Mollerussa Vicens Maquinària va aconseguir la seva primera victòria amb un 5-1 contra el CTT Lleida.

El CTT Mollerussa Recanvis Avenida segueix encapçalant la classificació de Segona Provincial, aquesta jornada ha jugat contra el CTT Xavier Sangrà Agramunt “B” al que han guanyat per un 5-1. El CTT Vall del Nord – SBT manté el seu segon lloc a la classificació guanyant al CTT Borges “E” per un indiscutible 6-0. L’ACLE CTT Guissona “B” aconsegueix posar-se en tercera posició després de guanyar 5-1 a l’AE Vall d’Aran. El CTT Balaguer Pàmies “B” consolida la sisena posició en imposar-se 5-1 al CTT Mollerussa Arcusin que va en novena posició i el CTT Tremp, que està en el desè lloc, aconsegueix fer-se amb una victòria més superant al CTT Xavier Sangrà Agramunt “C”.