Resum Novena Jornada de Lligues Provincials

  • 30 de gener de 2023

Aquest passat cap de setmana s’han celebrat els encontres de la darrera jornada de la primera volta de les Lligues Provincials de la RTL. La tornada començarà aquest primer cap de setmana de febrer.

En la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel”, els nou equips han jugat els vuit partits celebrats fins ara i, les posicions ja estan definides. En el capdamunt de la classificació s’hi troba el CPU Vilanovenc amb un ple de victòries i l’última aquesta jornada 4-2 contra el CTT Alcarràs ON4. El segueix a una distància de dos punts el CTT Xavier Sangrà Agramunt “A”, que ha vençut 4-2 a l’Impuls TT. El Borges Mas Blanch i Jové té un total de 12 punts i, aquest cap de setmana, s’ha imposat 6-0 a l’ACLE CTT Guissona “A”. La quarta posició de la categoria és pel Borges Carburants Mir amb 10 punts i 5 victòries. A continuació es troba el CTT Portell “A” que ha guanyat 4-3 al CTT Gràfix Mollerussa i, juntament amb el CTT Portell, els altres quatre equips restants estan empatats a quatre punts en la classificació.

El CTT Tremp i l’Agro-Borges TT lideren amb un empat a 14 punts la classificació de Primera Provincial. Tots els equips, a excepció d’un canvi de data entre l’equip del CTT Lleida-Albatàrrec i el CTT Valls del Nord – SBT, han jugat els nou partits pertinents. Aquesta jornada el CTT Tremp ha vençut 5-1 al CTT Xavier Sangrà “B” i l’Agro-Borges TT ha cedit 4-2 davant de l’AE Golmés “A”, que va en tercera posició. En el quart lloc de la classificació també hi ha un empat, a 10 punts, entre el Borges Ferreteria la Clau i el CTT Portell “B”. Aquest encontre tots dos han sumat els dos punts possibles, imposant-se 6-0 al CTT Mollerussa Vicens Maquinària i vencent 5-1 al CTT Valls del Nord – SBT; respectivament. El CTT Lleida-Albatàrrec, que es troba en sisena posició, ha guanyat 4-2 al CTT Alcarràs Carlos Carrasquer.

En la categoria de Segona Provincial cada equip també ha jugat un total de 9 partides i, la primera posició de la categoria està dividida entre l’ACLE CTT Guissona “B” i l’AE Golmés “B” amb un total de 16 punts. L’equip guissonenc ha superat 5-1 al CTT Balaguer Pàmies Vitae (sisena posició) i l’AE Golmés “B” ha vençut 4-2 al Borges Lleida Car que és l’actual quart de la categoria. El CTT Pardinyes de Lleida Frías Forn de Pa suma un total de 12 punts i es troba en tercera posició, aquesta jornada s’ha imposat 6-0 al Borges GAP Cooperativa. El CTT Mollerussa Recanvis Avenida, que és el cinquè, ha guanyat 4-3 a l’AE IES Josep Lladonosa i, l’altre empat ha acabat en victòria 4-3 pel CTT Calaf davant del CTT Valls del Nord – Ordino.