Resum lligues provincials. Jornada 16

  • 4 de març de 2019

A la lliga de preferent, el Borges “A”, està a un sol partit d’obtenir el títol de preferent. Aquesta setmana, va patir de valent per endur-se la victòria a una de les pistes mes complicades de la categoria, la del CTT Portell, on el triomf es va decantar pels de Les Garrigues per 3-4. El Borges Carburants Mir, tampoc cedeix, i també va obtenir una victòria per 2-4 davant el CTT Alcarràs per 2-4. El CTT Gràfix Mollerussa, tampoc va fallar en aquesta jornada, i va vèncer el seu encontre per 4-2 davant el CPU Vilanovenc, que es despenja de les zones capdavanteres. El SQA Alcarràs, va caure per la mínima a la pista del CTT Calaf “A” per un apretat 3-4, i l’equip del Segrià, jugarà la promoció de descens per salvar la categoria. El Pont de Suert, també va obtenir una victòria per 4-3 davant el CTT Balaguer “B”.

 

A Primera Provincial, victòria de l’Impuls TT sobre el Borges “B”, que d’aquesta forma consegueix, tornar a la màxima categoria provincial, després de que l’any passat va perdre la categoria. Aquesta victòria sumat amb la derrota del CTT Agramunt “A” per 0-6 a la pista del Vall de Nord, fa que matemàticament, el conjunt de Vilanova de la Barca, torni a Preferent. El CTT Portell “B”, també va superar el seu compromís, guanyant al CTT Calaf “B”, que es situa penúltim a la categoria. Per altra banda el Rebost de Ponent Castellnou – Guissona i el Borges “C” – Lleida “A”, van ajornar el seus encontres pel proper dia 9.

 

A Segona Provincial, El Borges “D” va aprofitar l’ocasió per col·locar-se segon a la classificació, momentàniament, gràcies a la victòria que van conseguir a la pista del CTT Ivorra per 2-4. El CTT Mollerussa Arcusin, va superar el Borges “E” per 5-1 i es situen a mitja taula. Els altres partits de la jornada entre el Tremp – Agramunt “A” i el Balaguer “B” – i el Mollerussa Vicenç Maquinaria, van ajornar els seus partits.

 

La setmana que ve, s’aturen les lligues en motiu del tercer Open Absolut de la Temporada que es disputarà al Centre de Tecnificació de Les Borges.