Resum Jornades provincials. Jornada 14

  • 3 de febrer de 2019

Després de les catorze jornades de les lligues provincials, duels amb molta intensitat els d’aquesta jornada.

A la lliga de preferent, duel pel liderat de la lliga entre el Borges “A” i el CTT Gràfix Mollerussa, amb victòria dels de les Garrigues per 4-2. Aquesta victòria, permet posar-los líders en solitari, amb un partit de ventatja amb el Borges Carburants Mir, que va aprofitar l’ensopegada dels seus rivals, i va vencer al CTT Portell per 4-2. i a dos victòries dels del Pla d’Urgell.  El CPU Vilanovenc, tampoc es desenganxa de la part alta de la classificació, després de vèncer al SQA Alcarràs per 1-5. L’altre equip d’Alcarràs, ASISST Alcarràs, també va caure aquesta jornada davant el Pont de Suert per 1-5. El Calaf, va sumar una victòria molt important davant el CTT Balaguer “A” per 5-1.

 

A primera provincial, Tallers A.Miquel,  segueix liderada per l’Impuls TT, que vol retornar a la màxima categoria de les lligues provincials. Aquesta setmana es va desfer de l’ACLE Guissona per un contundent 6-0. El CTT Xavier Sangrà Agramunt “A”, tampoc cedeix, i també es va emportar el partit per la via ràpida davant el CTT Portell “B” per 0-6. El CTT Borges “B”, també va guanyar comodament al CTT Lleida per 6-0, mentres que el Borges “C”, també es va fer amb la victòria davant el CTT Vall del Nord per 4-2. Per acabar la jornada el Rebost de Ponent Castellnou, i el Calaf “B”, van ajornar el seu encontre.

 

A segona provincial el CTT Xavier Sangra Agramunt “B” manté el liderat de la categoria, gràcies a la victoria a la pista del CTT IVorra per 3-4. El Borges “E”, no va poder seguir amb la ratxa de victòries i va caure per 4-2 a la pista del Tremp. El Mollerussa Vicenç Maquinària, també va obtenir una victòria molt treballada a la pista del CTT Lleida “B” per 4-2. El Borges “D” i l’AE Vall d’Aran, van suspendre l’encontre a causa de la climatologia adversa que hi ha a Viella