Resum Dotzena Jornada de Lligues Provincials

  • 13 de gener de 2020

Aquesta setmana, en la lliga de Preferent “Tallers A. Miquel” el primer de la classificació continua sent el CTT Gràfix Mollerussa però, sumant la primera derrota en tota la temporada contra el Portell “A” perdent  2-4. El CPU Vilanovenc descendeix una posició i es col·loca en 4rt lloc tot i haver guanyat al Calaf Servi-Llar per un ajustadíssim 4-3. El Borges Carburants Mir segueix en el cinquè lloc tot i la derrota contra el Balaguer Pàmies Vitae per un 1-5. D’altra banda l’Impuls TT continua en segona posició després d’una victòria contra el CTT Pont de Suert 5-1. I l’últim encontre de la jornada el va disputar l’ASSIST Alcarràs contra el Borges “A”, on en aquest cas la victòria se la va emportar el Borges A guanyant 6-0.

El Rebost de Ponent Castellnou es col·loca líder de primera després de guanyar per un 4-2 al CTT Lleida. Pel que fa l’ACLE Guissona suma una altra victòria contra el CTT Borges “C” 5-1. Tambè el CTT Xavier Sangrà Agramunt també suma dos punts ja que va guanyar 4-2 al CTT Portell “B”.  L’Alcarràs es col·loca quart després de la victòria contra el CTT Mollerussa Vicens Maquinària 4-2.

Pel que fa a la lliga de Segona Provincial, el CTT Vall del Nord – SBT segueix sumant victòries després d’haver guanyat 4-2 al CTT Borges “D”. L’equip que també segueix sumant punts és el CTT Ivorra que aquesta setmana s’ha imposat al CTT Balaguer Pamies “B” 4-2. El Tremp suma una altra victòria contra el CTT Xavier Sangrà Agramunt “C” 5-1. El CTT Borges “E” va guanyar 6-0 degut a la incompareixença de l’equip  AE Vall d’Aran. Per finalitzar l’ACLE Guissona va guanyar per 5-1 a l’equip del CTT Mollerussa Recanvis Avenida.