Resum Dotzena Jornada de les Lligues Provincials

  • 27 de febrer de 2023

Aquest cap de setmana s’ha disputat la dotzena jornada de les Lligues Provincials de les terres de Lleida.

El CPU Vilanovenc no ha pogut seguir amb la invencibilitat i aquesta setmana ha cedit 1-5 davant del Borges Mas Blanch i Jové, això fa que actualment ja no quedi cap equip invicte en les Lligues Provincials de la RTL. Aquesta victòria ha fet que el Borges Mas Blanch i Jové empati en la primera posició amb el CPU Vilanovenc. El Borges Carburants Mir també ha sumat dos punts aquesta jornada després d’una victòria 5-1 contra el CTT Gràfix Mollerussa. L’equip empatat en la tercera posició juntament amb el Borges Carburants Mir és el CTT Xavier Sangrà Agramunt “A”, que aquesta jornada ha cedit en els dobles contra el CTT Portell “A”. Finalment, l’ACLE CTT Guissona “A” ha aconseguit la seva tercera victòria en vèncer 5-1 al CTT Alcarràs ON4.

Quatre equips són els que estan al capdavant de la classificació de Primer Provincial: Borges Ferreteria La Clau, CTT Tremp, CTT Lleida-Albatàrrec i AE Golmés “A”. El Borges Ferreteria La Clau ha vençut 4-2 al CTT Portell “B”, que està en sisè lloc. El CTT Tremp ha cedit davant del CTT Alcarràs Carlos Carrasquer després d’un ajustadíssim partit de dobles en què l’últim set ha estat un 12-10. El CTT Lleida-Albatàrrec ha sumat els dos punts possibles aquesta jornada després de vèncer 4-2 a l’Agro-Borges TT i, l’AE Golmés s’ha imposat 5-1 al CTT Xavier Sangrà Agramunt “B”. El CTT Mollerussa Vicens Maquinària ha estat el darrer equip que ha aconseguit una victòria aquesta jornada en guanyar 4-3 i 3-2 als dobles al CTT Valls del Nord – SBT.

L’ACLE CTT Guissona “B” i l’AE Golmés “B” són els dos equips que lideren empatats a 20 punts la classificació de Segona Provincial, el segon equip de l’AE Golmés s’ha imposat 6-0 al CTT Balaguer Pàmies Vitae. El CTT Pardinyes de Lleida Frías Forn de Pa, que actualment ocupa el tercer lloc, ha superat 4-2 al CTT Calaf (cinquena posició de la classificació). El Borges Lleida Car també ha sumat els dos punts de la victòria després de guanyar 4-2 al CTT Mollerussa Recanvis Avenida, en quart i sisè lloc, respectivament. Finalment, l’altre equip borgenc, Borges GAP Cooperativa ha superat 4-2 al CTT Valls del Nord – Ordino.