Resum Divuitena Jornada de Lligues Provincials

  • 24 d'abril de 2022

Aquest cap de setmana del 23 i 24 d’abril s’ha celebrat la darrera jornada de Lligues Provincials de la temporada. El diumenge que ve, el dia 1 de maig, se celebrarà la Copa A al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques en la qual participaran els quatre primers equips de cada categoria. El següent diumenge, 8 de maig, tindrà lloc la Copa B, en la qual participen els equips que han quedat entre la cinquena i vuitena posició.

El CTT Valls del Nord – ORX acaba la temporada com a líder invicte de la categoria Preferent “Tallers A. Miquel”, després d’aquesta jornada haver-se imposat 5-1 contra el CPU Vilanovenc. El CTT Gràfix Mollerussa, ha guanyat al CTT Alcarràs Carlos Carrasquer 5-1 i d’aquesta manera suma els dos punts que el fan allunyar-se de l’empat en la tercera posició dels dos equips del CTT Borges. En l’empat, per una banda, el Borges Carburants Mir, aquesta setmana ha sumat dos punts amb la victòria 5-1 contra l’ACLE CTT Guissona “A”, tot sumant-ne 20 i per l’altra, el Borges Mas Blanch i Jové no n’ha pogut sumar, ja que aquesta setmana era jornada de descans. Així doncs, després d’un empat a 20 punts, el tercer lloc, per average particular serà pel Borges Carburants Mir. El CTT Alcarràs Can Peixan ha superat aquesta setmana 4-2 a l’Impuls TT i es manté en la setena posició.

El CTT Xavier Sangrà Agramunt “A”, de Primera Provincial, ha estat derrotat per primera vegada en tota la temporada aquesta jornada, després d’un partit disputadíssim i anar als dobles, el Borges Ferreteria La Clau, ha guanyat 4-3 i 3-2 als dobles. Tot i aquesta derrota ajustadíssima d’última hora, el primer equip de l’Agramunt, queda en primer lloc després d’empatar a sets en els dos partits disputats entre ells. La diferència de 54 punts en tots els onzes jugats entre ells, ha donat el primer lloc a l’Agramunt. El CTT Valls del Nord – SBT, ha guanyat aquesta jornada 4-3 al CTT Mollerussa Vicens Maquinària i el CTT Portell “B” ha superat 4-2 al CTT Xavier Sangrà Agramunt “B”. La victòria del segon equip del CTT Valls del Nord, ha servit per empatar amb el CTT Xavier Sangrà Agramunt “B” en la sisena posició de la classificació, però tot i la derrota de l’Agramunt “B” aquesta jornada, serà aquest equip el que guanyarà l’empat i quedarà en sisè lloc davant el CTT Valls del Nord – SBT. L’Agro-Borges TT finalitza en tercera posició després d’haver superat 5-1 al CTT Calaf i el CTT Lleida-Albatàrrec, en quart lloc, després de guanyar 4-3 a l’ACLE CTT Guissona “B”.

En la categoria de Segona Provincial, el CTT Tremp finalitza primer de lliga i amb una diferència de quatre punts respecte al segon classificat, l’AE Golmés. El CTT Tremp s’ha imposat 5-1 al CTT Valls del Nord – Ordino i l’AE Golmés, ha superat 4-2 al Borges Lleida Car. El CTT Alcarràs Agustí Odina i l’AE Val d’Aran queden empatats en tercera posició, però ambdós jugaran la Copa A; el tercer equip de l’Alcarràs guanya l’empat i queda en tercer lloc i aquesta jornada ha superat 4-2 al Borges Prefabricats Pujol. El CTT Mollerussa Arcusin, en canvi, s’ha quedat a les portes de poder participar en la Copa A, ja que després de la victòria d’aquesta setmana contra l’AE Val d’Aran 4-2, s’ha quedat a dos punts d’aquest mateix equip, que ha quedat en quart lloc.