Resum Divuitena Jornada de Lligues Provincials

  • 20 de maig de 2024

Aquest cap de setmana s’han donat per finalitzades les Lligues Provincials de la RTL.

El campió de la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel” és l’Impuls TT que ha sumat un total de 15 victòries de les 18 possibles. La segona posició ha estat pel CTT Mollerussa Arcusin que aquesta jornada s’ha imposat 6-0 al CTT Lleida-Albatàrrec. El Borges Ferreteria La Clau finalitza la temporada en la tercera posició i aquesta divuitena jornada ha vençut 4-2 al CPU Vilanovenc, que finalitza en sisè lloc. El Borges Carburants Mir s’ha fet amb la quarta posició de la classificació i en aquesta ocasió ha vençut 5-1 al líder Impuls TT. L’ACLE CTT Guissona acaba la temporada en cinquè lloc després d’haver cedit 3-4 davant del CTT Tremp, vuitè classificat. La setena posició ha estat pel Lindis AE Golmés “A”, que ha guanyat 4-2 al CTT Xavier Sangrà Agramunt “A”, que finalitza la temporada com a novè classificat.

L’Alcarràs ON4 finalitza com a líder de la categoria de Primera Provincial amb només una derrota en tota la lliga, en aquesta darrera jornada ha vençut 4-3 al CTT Valls del Nord – SBT, que ha finalitzat en vuitena posició. El CTT Gràfix Mollerussa s’ha fet amb la segona posició amb un total de 15 victòries i en aquesta jornada ha cedit 4-3 davant de l’Agro-Borges TT, el quart classificat. El tercer classificat ha estat el CTT Portell “A”, que s’ha imposat 6-0 al CTT Valls del Nord – Ordino, que és el novè classificat. En el cinquè lloc hi ha acabat el Lindis AE Golmés “B”, que ha vençut 4-3 al darrer classificat, el Lladonosa Frias de Pardinyes. El sisè classificat ha estat el CTT Calaf i aquesta darrera jornada ha guanyat 5-1 a l’equip que ocupa la setena posició, l’ACLE CTT Guissona “B”.

En la categoria de Segona Provincial el CTT Portell “B” finalitza com a líder de la categoria amb un total de disset victòries i una derrota; aquesta jornada ha vençut 6-0 al Borges Lleida Car, que és el cinquè classificat. El CTT Encamp s’ha fet amb la segona posició tot i haver cedit aquesta jornada 4-3 contra el CTT Mollerussa Vicens Maquinària, sisè classificat. El tercer classificat és l’Impuls TT “B” i en aquesta ocasió ha guanyat 6-0 al novè classificat, el CTT Alcarràs Carlos Carrasquer. El Borges GAP Cooperativa acaba la temporada en el quart lloc de la classificació i ha vençut 6-0 al CTT Balaguer Pàmies Vitae, darrer classificat de la categoria. La setena posició finalment ha estat pel CTT Xavier Sangrà Agramunt “B”, equip que en aquesta darrera jornada ha vençut 5-1 al Lindis AE Golmés “C”, vuitè classificat.