Resum Desena Jornada de Lligues Provincials

  • 15 de desembre de 2019

Aquest cap de setmana s’ha jugat la desena jornada de Lligues Provincials en la que s’ha començat la segona volta a totes les categories. 

En la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel”, el CTT Gràfix Mollerussa segueix en el seu primer lloc de la classificació. Aquesta jornada ha derrotat 5-1 al CPU Vilanovenc. El CTT Impuls manté la seva segona posició després de guanyar 5-1 al ASSIST Alcarràs. Per la seva banda el CTT Calaf Servi-Llar aconsegueix una victòria més al guanyar 4-2 al CTT Balaguer Pàmies Vitae “A”. Finalment el Borges Carburants Mir es manté al cinquè lloc de la posició sumant els seus dos punts al guanyar al CTT Borges “A”.

El CTT Borges “B” segueix encapçalant la classificació amb només un partit perdut a la categoria de Primera Provincial. En aquesta jornada s’ha imposat ama un 5-1 sobre el CTT Borges “C”. El Rebost de Ponent Castellnou també manté la seva segona posició al suma una altra victòria d’un 5-1 contra el CTT Mollerussa Vicens Maquinària. El tercer lloc és del SQA Soft Alcarràs que ha guanyat 2-4 a l’ACLE CTT Guissona “A”. El CTT Portell “B” també suma punts en aquesta jornada ja que ha guanyat 4-2 al CTT Lleida.

En la lliga de Segona Provincial el CTT Mollerussa Recanvis Avenida continua sent el número u de la classificació. Ha guanyat 5-1 al CTT Mollerussa Arucsin. El CTT Vall del Nord – SBT manté la segona posició derrotant al CTT Tremp 6-0. Després d’un llarg i intens partit, el CTT Borges “D” va guanyar 4-3 al CTT Borges “E” i així aconsegueix fer-se amb el tercer lloc de la classificació. El CTT Balaguer Pàmies “B” segueix sumant partits guanyats després de guanyar a dobles (4-3) a l’ACLE CTT Guissona “B”. El CTT Xavier Sangrà Agramunt “B” aconsegueix la seva segona victòria al guanyar al CTT Xavier Sangrà Agramunt “C”.