Resum Desena Jornada de Lligues Provincials

  • 23 de maig de 2021

Els clubs de la lliga de Preferent “Tallers A. Miquel” han acabat aquest dissabte la fase regular de la Lliga Provincial. La segona fase és el play-off que consisteix en que els dos primers dels dos grups participen en la fase d’ascens (primers contra segons), els dos últims de cada grup juguen en el play-off de descens per salvar la categoria (quarts contra cinquens) i finalment els tercers fan un partit entre ells. El play-off d’ascens es jugarà el dia 12 de juny al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques, on els quatre millors de cada categoria competiran al matí per decidir quins dos equips pugen de categoria i a la tarda per decidir el campió de la lliga.

En el grup 1, el CTT Gràfix Mollerussa passa a la fase d’ascens com a primer de grup amb 11 punts, l’últim sumat aquesta jornada en empatar 3-3 amb l’ASSIST Alcarràs, que amb 7 punts participarà en el play-off de descens com a quart del grup 1. L’altre lloc per lluitar a la fase d’ascens se l’emporta el Borges Carburants Mir com a segon classificat amb 10 punts. Aquesta jornada ha guanyat 5-1 a l’Impuls TT, que finalment jugarà el partit de tercers. Finalment, el Borges Ferreteria la Clau jugarà també per salvar-se del descens amb un total de 4 punts. En el grup 2, el CTT Portell “A” queda campió amb una suma de 12 punts, dos dels quals ha guanyat aquesta jornada en guanyar 4-2 al Rebost de Ponent Castellnou, que amb només un punt menys, també jugarà aquesta fase d’ascens. L’equip d’aquest grup que jugarà el partit entre tercers és el CTT Balaguer Pàmies Vitae “A”, que ha quedat amb un total de 9 punts sumant-n’hi dos aquesta jornada en vèncer 4-2 al CPU Vilanovenc, aquest, que ha quedat en quarta posició amb sis punts jugarà en el play-off juntament amb el CTT Calaf per salvar la categoria.

La categoria de Primera Provincial, encara té per davant l’última jornada que es jugarà dissabte que ve. Aquesta jornada, en el grup 1, el CTT Valls del Nord – ORX ha guanyat 6-0 al CTT Portell “B; en primera i última posició respectivament. El SQA Soft Alcarràs, que ocupa el tercer lloc de la classificació, ha sumat dos punts en vèncer 4-2 al CTT Lleida-Albatàrrec; que va en segona posició. El quart lloc és pel Borges Lleida Car. El Borges Mas Blanch i Jové lidera el grup 2 d’aquesta categoria, aquesta jornada ha superat 4-2 al CTT Mollerussa Vicens Maquinària, que ocupa el quart lloc. El partit del CTT Mollerussa Recanvis Avenida contra el CTT Xavier Sangrà Agramunt “A”.