Resum Desena Jornada de les Lligues Provincials

  • 6 de febrer de 2023

Els partits disputats aquesta setmana ja formen part de la segona volta de les Lligues Provincials.

En la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel” el derbi entre els equips del CTT Borges ha estat després d’un 4-3 pel Borges Mas Blanch i Jové que acaba aquesta jornada amb 14 punts. El CTT Alcarràs ON4 ha vençut a-2 al CTT Gràfix Mollerussa i, d’aquesta manera ha sortit de l’empat a quatre punts entre els darrers equips de la classificació. El CPU Vilanovenc segueix com a líder indiscutible després del 4-2 davant de l’Impuls TT i mantenint el ple de victòries.

El CTT Tremp segueix en la primera posició de la classificació de Primera Provincial amb l’ajustada victòria d’aquesta setmana 4-3 davant de l’AE Golmés “A”. El Borges Ferreteria la Clau ha sumat dos punts després de vèncer 5-1 a l’Agro-Borges TT. El Portell “B” ha arribat als 12 punts aquesta jornada amb la victòria 4-2 contra el CTT Xavier Sangrà Agramunt “B” i, el CTT Lleida-Albatàrrec també ha sumat dos punts, ja que s’ha imposat 6-0 al CTT Valls del Nord – SBT.

L’ACLE CTT Guissona “B” és l’actual líder de Segona Provincial i aquesta setmana ha vençut de forma ajustada 4-3  a l’AE Golmés “B”, que ocupa la segona posició de la classificació. El CTT Pardinyes de Lleida Forn de Pa ha vençut 6-0 a l’altre equip del seu club, l’AE IES Josep Lladonosa. L’altre derbi de la categoria s’ha disputat entre els dos equips del CTT Borges i finalment ha estat pel Borges Lleida Car amb una victòria 5-1. El CTT Calaf ha aconseguit la seva cinquena victòria després de vèncer 4-3 al CTT Mollerussa Recanvis Avenida. El darrer partit de la categoria ha acabat amb una victòria pel CTT Valls del Nord – Ordino que ha guanyat 5-1 al CTT Balaguer Pàmies Vitae.