Resum de les lligues provincials. Jornada 9

  • 2 de desembre de 2018

A la lliga de Preferent, el Borges Carburants Mir, segueix lider de la categoria. Aquesta setmana, es va imposar per 2-4 a la pista del CTT Balaguer Pàmies Vitae. Per altra banda, el CTT Borges “A”, segueix el líder, i es situa solament a un partit, després de vèncer el ASSIST Alcarràs per 6-0. Pel mateix resultat, el CTT Gràfix Mollerussa, va vèncer el CTT Portell “A” i es situa tercer classificat. El CTT Pont de Suert, també va vèncer el seu partit, al SQA Alcarràs per 1-5. El CPU Vilanovenc i el Calaf “A”, van ajornar el seu encontre.

 

A la lliga Tallers A Miquel de Primera Provincial, l’Impuls TT, segueix líder de la categoria, mercès a la victòria sobre el CTT Borges “C” per 2-4. El CTT Xavier Sangrà Agramunt “A”, segueix segon classificat, ja que també va conseguir una victòria per 6-0 a la pista del CTT Calaf “B”. El Rebost de Ponent Castellnou, segueix tercer a la taula classificatòria, tot i que aquesta setmana ha cedit contra el CTT Borges “B” per 3-4. El derbi de la Segarra, se’l va emportar per la mínima el CTT Portell “B” per 3-4 també, on es van viure grans partits. Per acabar el CTT Lleida “A”, va sumar una important victòria contra el CTT Vall del Nord, per 4-3.

 

A Segona Provincial, màxima emoció en les primeres posicions de la classificació. El CTT Xavier Sangrà Agramunt “B”, va sumar una nova victòria després de guanyar el CTT Mollerussa Arcusin per 4-2. El partit en la segona posició en joc, el van jugar el CTT Mollerussa Vicenç Maquinaria amb el CTT Borges “E”, que es va decantar pels garriguencs per 2-4. El Borges “D”, tampoc va fallar en el seu compromís, i va vèncer al CTT Tremp per 4-2. El AE Vall d’Aran, va guanyar als dobles al CTT Ivorra per 4-3 en un partit molt igualat. Per acabar la jornada, el CTT Lleida “B”, va vèncer al CTT Balaguer Pamies Vitae “B” per 2-4.