Resum de les lligues provincials. Jornada 8

  • 26 de novembre de 2018

A la lliga de Preferent, duel pel liderat de la lliga entre el Borges Carburants Mir i el CPU Vilanovenc. Els de les Garrigues, van vèncer per un clar 5-1, i es col·loquen líders en solitari a la classificació. La segona posició, l’ocupa el Borges “A”, després de la victòria a una de les pistes més complicades de la lliga; guanyant per 2-4 al CTT Pont de Suert. La tercera i quarta posició l’ocupen el CTT Gràfix Mollerussa i el CTT Balaguer Pamies Vitae, que es van desfer del CTT Calaf i del ASSIST Alcarras respectivament per 1-5. Per altra banda, el CTT Portell “A”, guanyava per 4-3 al SQA Alcarràs i surt de la zona de perill.

A la lliga Tallers A Miquel de Primera Provincial, segueix dominada per l’Impuls TT. Aquesta setmana, va vèncer un dels equips revelació de la temporada; el Rebost de Ponent Castellnou, que va aconseguir forçar el doble. El CTT Agramunt “A”, també va complir amb el compromís de la jornada, vencent el CTT Borges “B” per 2-4. El Borges “C”, es consolida a la meitat de taula, amb la victòria per 1-5 davant l’ACLE Guissona. El CTT Lleida, també va conseguir una victòria molt important, després de derrotar el CTT Portell “B” per 4-3, en un partit molt emocionant. Per acabar la jornada, el CTT Calaf “B”, va conseguir la segona victòria en aquesta lliga, després de derrotar el CTT Valls del Nord per 1-5.

A Segona Provincial, el CTT Xavier Sangrà Agramunt “B” segueix líder de la categoria després de sumar una nova victòria davant el CTT Borges “E” per 5-1. El perseguidor immediat dels d’Agramunt es el CTT Mollerussa Vicens Maquinària, que va superar el CTT Tremp per 2-4. El Borges D, també segueix a la part alta de la classificació després de guanyar per 6-0 al CTT Balaguer “B”. El CTT Ivorra, va conseguir la segona victòria de la temporada, mercès a la victòria per 2-4 davant el CTT Lleida “B”· que encara no coneix la victòria.