Resum de les lligues provincials. Jornada 13

  • 28 de gener de 2019

Després de la tretzena jornada de les lligues provincials, els quatre primers classificats de la lliga de preferent, no van fallar en els seus encontres.El CTT Borges “A”, segueix líder de la categoria, després de guanyar al SQA per 1-5. El Gràfix Mollerussa, tampoc va fallar, i es va endur la victoria amb el Balaguer Pàmies VItae per 4-2. El Borges Carburants Mir, també va obtenir la victòria a la complicada pista del Calaf per 2-4. El CPU Vilanovenc, també segueix a la part alta de la classificació, després d’obtenir els dos punts davant el Pont de Suert per 4-2. L’últim partit de la jornada, el CTT Portell, suma una victoria molt important per les aspiracions de l’equip de la Segarra.

A primera provincial, Tallers A.Miquel, segueix liderada per l’Impuls TT, que compta els seus partits per victòries. Aquesta jornada ha superat el Lleida “A” per 1-5. Tot i això, el CTT Xavier Sangra d’Agramunt, segueix a una victòria del líder, després de superar el ACLE Guissona, per un contundent 6-0. Rebost de Ponent Castellnou, i CTT Borges “B” segueixen tercers a la classificació. Els del Pla d’Urgell, van vèncer al CTT Vall del Nord per 5-1, i els de Les Garrigues, van superar pel mateix resultat al CTT Calaf “B”. El Portell “B” també va obtenir una victoria important a casa, davant el Borges “C” en un enfrontament que es va decidir al partit de dobles.

A segona provincial el CTT Xavier Sangra Agramunt “B” manté el liderat de la categoria, gràcies a la victoria a la pista del Lleida “B” per 1-5. Els dos equips de Borges, segueixen segons i tercers; el Borges “E”, va superar al CTT Pàmies VItae “B” per 1-5, mentres que el Borges “D” va vèncer també per 1-5. Per altra banda, el CTT Ivorra, va sumar la segona victoria consecutiva de la temporada, amb el CTT Mollerussa Arcusin per 4-2. L’AE Vall d’Aran, va ajornar el seu encontre amb el Tremp.