Resum de les lligues provincials. Jornada 12

  • 20 de gener de 2019

A la lliga de preferent, jornada amb partits molt importants, per les posicions capdavanteres de la classficació. El CTT Borges “A”, segueix en bon peu, i aquesta setmana, va desfer-se d’un dels seus perseguidors mes immediats; el CPU Vilanovenc. Els de les Garrigues sumen una victòria important, que els manté liders de la lliga de Preferent. L’altre partit atractiu de la jornada, fou el que disputaren el Borges Carburants Mir, amb el Gràfix Mollerussa, amb victòria pels del Pla d’Urgell per 1-5, i es situen segons a la classificació. El Balaguer Pamies Vitae “A”, va sumar una victòria molt important davant el SQA Alcarràs per la mínima, i els permet situar-se a mitja taula classificatòria; igual que el CTT Calaf “A”, que va derrotar l’ASSIST Alcarràs, per 1-5. El Pont de Suert i el CTT Portell, van ajornar el seu encontre.

 

A la lliga Tallers Miquel de Primera Provincial, l’Impuls TT, es l’unic equip de la demarcació Lleidatana que segueix sense coneixer la derrota aquesta temporada. Els del Segrià, van superar per un conudent 0-6 a la pista del CTT Calaf “B”. El seu perseguidor, el CTT Xavier Sangrà Agramunt “A”, tampoc va fallar, i també va vèncer per 6-0 al CTT Borges “C”. El Rebost de Ponent Castellnou, també va sumar una victòria important que l’atança a la zona capdavantera, davant el CTT Portell per 2-4. El Borges “B”, empatat amb el Rebost de Ponent Castellnou, també va vèncer en el seu compromís setmanal al CTT Valls del Nord d’Andorra per 2-4. El CTT Lleida i l’ACLE Guissona, van ajornar el seu encontre.

A segona Provincial, primera derrota de la temporada del CTT Xavier Sangrà Agramunt “B”, que va caure per un contudent 0-6 a la pista del CTT Borges “D, que es situa segon classificat, al caure el Borges “E” a la complicada pista del CTT Ivorra. Els segarrencs, sumen la tercera victòria de la temporada. El Mollerussa Arcusin, també va conseguir una agònica victoria a la pista del CTT  Lleida “B” per 3-4. Per acabar el CTT Tremp, va superar per 1-5 al CTT Balaguer “B”.