Resum de les lligues provincials. Jornada 11

  • 13 de gener de 2019

A la lliga de preferent, quatre equips es mantenen ferms al capdavant de la lliga. El CTT Borges “A”, comença l’any nou mantenint el liderat de la lliga, gràcies a la victoria d’aquesta jornada davant el davant el CTT Balaguer Pamies VItae per 1-5. El Borges Carburants Mir, també va solventar el seu compromís setmanal, guanyant al SQA Alcarràs per 4-2. A una victoria dels líders segueixen el CTT Grafix Mollerussa que també van endur-se els dos punts guanyant per 1-5 davant l’ASSIST Alcarràs que actualment tanca la classificació. El CPU Vilanovenc davant el CTT Portell per 4-2. La jornada va acabar amb la victoria in-extremis del CTT Pont de Suert per 4-3 davant el CTT Calaf.

 

A la lliga Tallers Miquel de Primera Provincial, l’Impuls TT segueix líder de la categoria amb la onzena victoria de la temporada, davant el CTT Valls del Nord per 4-2. L’equip Andorrà, encara no ha conseguit guanyar cap partit de la temporada. La segona posició, l’ocupa el CTT Xavier Sandra d’Agramunt, que va desfer-se del CTT Lleida per un contundent 0-6 a domicili. El Rebost de Ponent Castellnou segueix tercer, guanyant al CTT Borges “C” per 4-2. El CTT Borges “B” segueix quart a la taula, conseguint una altra victoria davant el CTT Portell “B” per 6-0. Avui diumenge, el ACLE Guissona, ha conseguit una important victoria per la permanència davant el CTT Calaf “B” per 4-2

 

A segona Provincial, el CTT Xavier Sangra Agramunt, segueix amb el liderat indiscutible de la categoria i compta els seus partits per victòries. Aquesta setmana, ha superat el Mollerussa Vicenç Maquinaria per 5-1. El segon classificat el Borges “E” segueix segon classificat mercès a la victòria per 5-1 davant el CTT Lleida “B”. El Borges “D” també va vèncer en el seu partit de la jornada per 5-1. El CTT Tremp, segueix a mitja taula, i aquesta setmana, ha guanyat el CTT Ivorra per 4-2. El AE Vall d’Aran i el CTT Balaguer Pamies VItae “B” han ajornat el partit.

Fotografia entre: Impuls TT – CTT Vall del Nord  – SBT