Resum de les lligues provincials. Jornada 10

  • 16 de desembre de 2018

A la lliga de preferent, duel pel liderat entre els dos equips del CTT Borges. El CTT Borges “A”, guanya al Borges Carburants Mir, que li roba la primera posició de lliga, i l’average particular. Aquesta situació la va aprofitar el CTT Gràfix Mollerussa, que es situa solament a un partit dels equips de les Garrigues, gràcies a la dura victòria que vàren aconseguir per 4-3 amb el CTT Pont de Suert. Duel interessant també a la zona mitja de la taula entre el CTT Calaf “A” i el CTT Portell “A”, amb victòria dels Calafins per 4-2, que respiren tranquils despres d’aquesta victòria. Per acabar, el SQA Alcarràs va superar per 5-1 al rival del mateix club; el ASSIST Alcarràs. El CPU Vilanovenc i el Balaguer Pamies Vitae, jugaran l’enfrontament el següent dijous.

 

A Primera Provincial, els dos equips que mantenen el lideratge de la lliga, no afluixen. L’Impuls TT, va sumar una nova victòria davant del CTT Portell “B” per 2-4, i segueix invicte a la lliga Tallers A.Miquel,  i el CTT Xavier Sangrà d’Agramunt, tampoc va fallar, vençent per 1-5 al Rebost de Ponent de Castellnou, que actualment es tercer a la classificació. El CTT Borges “B”, es quart classificat, gràcies a la victòria davant el CTT Borges “C” per 2-4 i es prenen la revenja del primer partit de lliga. El CTT Lleida, segueix a mitja taula, després de vèncer el CTT Calaf “B”, que actualment està en zona de promoció de descens. Per acabar l’ACLE Guissona, va vèncer al CTT Valls del Nord – SBT, que encara no ha conseguit guanyar cap partit.

 

A Segona Provincial, el CTT Xavier Sangrà Agramunt “B”, segueix imparable en la categoria. Aquesta setmana el seu botxí, va ser l’AE Vall d’Aran, on els d’Agramunt vàren conseguir la victòria per 1-5. Per altra banda, el CTT Ivorra, va caure per la mínima novament davant el CTT Balaguer “B” per 3-4. El mateix resultat va tenir el partit a Lleida, que s’enfrontaven al CTT Tremp. Per acabar, el Mollerussa Vicenç Maquinària segueix en segona posició després de guanyar el derbi amb el CTT Mollerussa Arcusin per 1-5. El Borges “E” també segueix a la part alta de la classificació, guanyant també el derbi amb el CTT Borges “D” per 2-4.