Resum de la Jornada de Lligues Provincials

  • 26 de febrer de 2018

Resum de la Jornada de Lligues Provincials:

A la categoria de Preferent, continua la pugna pel títol de lliga. El Borges Carburants Mir, continua lider de la categoria, despres de sumar una nova victòria contra el CTT Portell per 5-1. Els seus perseguidors mes immediats, el CPU Vilanovenc, es desfeia per 6-0 davant el CTT Gràfix Mollerussa, i el Borges “A”, també guanyava el seu compromís davant el CTT Pont de Suert per 4-2. El partit entre el Balaguer i l’Impuls TT, es jugarà el proper dissabte dia 3 de març.

A primera provincial, partit que enfrontava, lider i colider de la categoria en que es va veure un interessant duel pel liderat. El Borges “B”, guanyava per 4-2 i es situa líder en solitari de la categoria, a dos partits del seu perseguidor, l’ASSIST Alcarràs. El Borges “C”, també guanyava aquesta setmana al CTT Portell “B”, que venia d’una bona dinàmica a la lliga, però es va veure superat pel conjunt de Les Garrigues per 0-6. El Rebost de Ponent Castellnou, va guanyar també a la sempre dificil pista del CTT Tremp, per 2-4, i el CTT Lleida, conseguia la primera victòria de la temporada, despres de superar al CTT Balaguer “B” per 3-4.

A segona provincial, el CTT Agramunt “A”, segueix líder invicte de la categoria. Aquesta setmana va superar al CTT Borges “D” per un contundent 0-6, sense donar opció en cap moment als jugadors del Borges. El CTT Calaf “B”, segueix lluitant per les primeres plaçes de la categoria, i va superar el Borges “E” per 2-4. Per altra banda, l’Agramunt “B”, també sumava una important victòria davant el CTT Mollerussa per un clar 5-1. El partit de la jornada, el van oferir el AE VAll d’Aran i el CTT Ivorra, que es va decantar per 2-4 pels jugadors Ivorrencs, que ja han conseguit 4 victòries en la seva estrena a la competició.

La setmana vinent, s’aturen les lligues per la disputa del 4t Open Piramidal de la Temporada, al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques i es jugarà el 3r Piramidal Infantil.

 

CLASSIFICACIONS PROVINCIALS:

 

Preferent Provincial

Primera Provincial

Segona Provincial

 

Resultats de la jornada:

PREFERENT

cPU Vilanovenc – CTT Gràfix Mollerussa  6-0

Borges Carburants Mir – CTT Potell “A”  5-1

CTT Borges “A” – CTT Pont de Suert  4-2

CTT Balaguer Pàmies Vitae “A” – Impuls TT (És jugarà el 3-3-18)

 

PRIMERA PROVINCIAL:

ASSIST Alcarràs – CTT Borges “B” 2-4

CTT Tremp – Rebost de Ponent Castellnou  2-4

CTT Portell “B” – CTT Borges “C”  0-6

CTT Lleida “A” – CTT Balaguer Pàmies Vitae “B” 4-3

 

SEGONA PROVINCIAL:

CTT Calaf  “B” – CTT Borges “E”  4-2

AE Vall d’Aran – CTT Ivorra  2-4

CTT Agramunt “B” – CTT Mollerussa  5-1

CTT Agramunt “A” – CTT Borges “E” 6-0