Resum de la Jornada de Lligues Provincials 26-03-18

  • 27 de març de 2018

RESUM DE LA JORNADA DE LLIGUES PROVINCIALS:

A preferent el Borges Carburants Mir, segueix amb la dinàmica guanyadora, després de vèncer en un dels desplaçaments mes complicats de la temporada, a la pista del CTT Calaf, per 1-5 i compta els dies per proclamar-se campió de lliga. Nomes el CTT Borges “A”, pot fer-li sombra, despres de vèncer a casa l’Impuls TT per un contudent 1-5. Tot i això, necessita guanyar els dos partits restants, i esperar una doble derrota per fer-se amb el màxim trofeu provincial. El CTT Pont de Suert, va conseguir una victòria per 6-0 davant el CTT Gràfix Mollerussa, i iguala el CTT Calaf “A” a la competició per salvar la categoria.

A primera provincial, tram final de lliga impressionant, i un “frec a frec” que mantenen l’ASSIST Alcarràs amb el CTT Borges “B”, que aquest cap de setmana, van guanyar els seus compromisos. Els Borgencs, van superar per 4-2 al CTT Lleida, que venia de guanyar dos partits, i estava en una dinàmica positiva. Per altra banda, l’ASSIST Alcarràs, va vèncer al CTT Borges “C” per 4-2, i manté la lluita per fer-se el trofeu de primera provincial. Aquesta derrota del conjunt de les Garrigues, la va saber aprofitar el CTT Portell “B”, que va guanyar el CTT Balaguer “B” per 0-6, que té gairebé sentenciat el descens a la segona provincial. Per la zona mitja de la taula, victòria del SQA Soft Alcarràs al Rebost de Ponent Castellnou per 2-4.

A segona provincial, el CTT Calaf “B”, continua trepitjant els talons al CTT Agramunt “A”. Els calafins, van vèncer al CTT Mollerussa, per un clar 0-6 que aspiren a l’ascens per la propera temporada. El CTT Agramunt “A”, va sumar novament una victòria a domicili en que va vèncer per 2-4 al CTT Borges “E”. Per altra banda, el partit entre el Borges “D” i l’AE Vall d’Aran, ha quedat suspes.

 

CLASSIFICACIONS PROVINCIALS:

 

Preferent Provincial

 

 

 

 

 

 

 

 

Primera Provincial

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segona Provincial

 

 

 

 

 

 

 

Resultats de la jornada:

PREFERENT:

CTT Calaf “A” – Borges Carburants Mir –  1-5

CPU Vilanovenc  – CTT Balaguer Pamies Vitae “A” (30 de març)

CTT Borges “A” – Impuls TT  5-1

CTT Pont de Suert – CTT Gràfix Mollerussa  6-0

PRIMERA PROVINCIAL:

SQA Soft Alcarràs – Rebost de Ponent Castellnou  4-2

CTT Borges “C” – ASSIST Alcarràs 24

CTT Balaguer “B” – CTT Portell “B” 0-6

CTT Borges “B” – CTT Lleida “A”   4-2

 

SEGONA PROVINCIAL:

CTT Borges “E” – CTT Agramunt “A” 2-4

CTT Mollerussa – CTT Calaf “B”  0-6

CTT Agramunt “B” – CTT Ivorra (Ajornat)

CTT Borges “D” – AE Vall d’Aran –  (Ajornat)

 

RÀNQUING ABSOLUT