Resum de la Jornada de Lligues Provincials 10-03-18

  • 12 de Març de 2018

Resum de la Jornada de Lligues Provincials:

A la categoria de Preferent, la lliga està entre tres equips. El Borges Carburants Mir, líder de la categoria, donava un pas de gegant guanyant al CTT Pont de Suert per 1-5, en una de les pistes mes complicades del territori. Per altra banda, el Vilanovenc, tampoc perd pistonada, i va vèncer el cuer de la categoria, l’Impuls TT, per 2-4 i no cedeix en aquest tram final de temporada. El tercer equip, que també aspira a guanyar la lliga, el CTT Borges “A”, guanyava al CTT Calaf “A” per 5-1 i es situen en la zona baixa de la classificació. El CTT Portell “A”, guanyava al CTT Balaguer Pàmies Vitae “A”, i té la permanència gairebé assegurada.

A primera provincial, la lliga quedarà entre dos equips. El CTT Borges “B”, tenia jornada de descans en aquesta setmana i el seu perseguidor mes inmediat, no va cedir. Victòria per 2-4 en un complicat partit a la pista del CTT Portell “B”, on els partits decisius, van ser molt justos. El CTT Lleida, guanyava el seu compromis a Castellnou de Seana per 2-4, conseguint la segona victòria a la lliga, i l’allunya del descens directe de categoria, que ara mateix ocupa el CTT Balaguer Pàmies Vitae “B”, que aquesta setmana es va veure superat pel SQA Soft Alcarras per un clar 0-6. El CTT Borges “C” i el CTT Tremp, jugaran el seu compromis aquest proper dijous a les 18:00h.

A segona provincial, el CTT Agramunt “A”, segueix líder de la categoria i cada cop te l’ascens mes a prop.. Aquesta setmana va superar al CTT Mollerussa per 0-6 i dona un pas de gegant per la consecució del títol. Tot i que el CTT Calaf “B”, el segueix de molt a prop. Aquesta setmana va vèncer al CTT Borges “D” que no va poder fer res davant del colíder de la categoria al que els va vèncer per un contundent 0-6. Per altra banda, el partit de la jornada va ser el que van enfrontar el CTT Ivorra i el CTT Borges “E”, amb victòria per 3-4 del conjunt garriguenc.

La setmana vinent, les lligues continuen les lligues a quatre partits del final. També es jugarà el Piramidal d’Edats aquest dissabte al matí i diumenge, hi haurà la segona volta de la lliga de veterans.

 

CLASSIFICACIONS PROVINCIALS:

 

Preferent Provincial

Primera Provincial

Segona Provincial

 

Resultats de la jornada:

PREFERENT

CTT El Pont de Suert – Borges Carburants Mir 1-5

CTT Portell “A” – CTT Balaguer Pàmies Vitae “A” 5-1

CTT Calaf “A” – CTT Borges “A” 1-5

Impuls TT – CPU Vilanovenc 2-4

 

PRIMERA PROVINCIAL:

Rebost de Ponent Castellnou – CTT Lleida   2-4

CTT Borges “C” – CTT Tremp (Dijous 15, a les 18:00h)

CTT Balaguer Pàmies Vitae “B” – SQA Soft Alcarràs  0-6

CTT Portell “B” – ASSIST Alcarràs  2-4

 

SEGONA PROVINCIAL:

CTT Agramunt “A” – CTT Mollerussa  6-0

CTT Ivorra – CTT Borges “E” 3-4

CTT Borges “D” – CTT Calaf “B” 0-6

AE Vall d’Aran – CTT Agramunt “B”  (Ajornat)

 

RÀNQUING ABSOLUT