Resum de la Jornada de Lligues Provincials 15-04-18

  • 16 d'abril de 2018

RESUM DE LA JORNADA DE LLIGUES PROVINCIALS:

A la categoria de preferent, s’esta posant la lliga molt emocionant. El Borges Carburants Mir, tenia el seu primer match ball, per fer-se amb el trofeu de la màxima competició provincial, però va cedir davant l’Impuls TT, que necessitava una victòria inminent. El Borges “A” màxim perseguidor, haurà de guanyar la setmana vinent i esperar que el Borges Carburants Mir, cedeixi a la última jornada per fer-se campió. el CTT Portell “A”, va superar per un contudent 6-0 al CTT Gràfix Mollerussa. Per la zona baixa de la classificació, el CTT Calaf va vèncer per 2-4 al CTT Balaguer, i haurà d’esperar a la última jornada, per si juga la promoció de descens. El Pont de Suert, està a la mateixa situació, va guanyar 4-2 al CPU Vilanovenc, i necessita una victòria a la última jornada, per salvar el fantasma del descans.

A primera provincial, la lliga ja està decidida, i el CTT Borges “B”, es proclama campió de la lliga, gràcies a la victòria per 4-2 davant el SQA Soft Alcarràs, i sumat a la derrota del seu perseguidor el ASSIST Alcarràs, que va perdre davant el Rebost de Ponent Castellnou per 3-4. i la  oportunitat de forçar fins la última jornada, l’ascens directe. Per altra banda el CTT Tremp, va vèncer per 4-2 al CTT Balaguer Pàmies Vitae “B” per 2-4. El CTT Lleida, que en aquest tram final de temporada ha sorprès, també guanyava al CTT Portell “B” per 4-2. Els de la Segarra amb la permanència assegurada, no tenien res a perdre.

A segona provincial, el CTT Agramunt “A”, es proclama campió de lliga, tot i que li falta el  partit de la última jornada per disputar. El seu perseguidor mes immediat, el CTT Calaf “B”, guanyava per 5-1 al CTT Ivorra, i jugarà el play-off d’ascens de categoria. El CTT Borges “E”, guanyava el seu partit per 2-4 davant el CTT Mollerussa. El CTT Agramunt “B” va guanyar per 1-5 al CTT Borges “D”.

 

CLASSIFICACIONS PROVINCIALS:

 

Preferent Provincial

 

Primera Provincial

 

Segona Provincial

 

Resultats de la jornada:

PREFERENT:

CTT Portell “A” – CTT Gràfix Mollerussa  6-0

CTT Pàmies Vitae “A” – CTT Calaf “A”  2-4

CTT Pont de Suert – CPU Vilanovenc 4-2

Borges Carburants Mir – Impuls TT  2-4

 

PRIMERA PROVINCIAL:

Rebost de Ponent Castellnou – ASSIST Alcarràs  4-3

CTT Tremp – CTT Balaguer Pàmies Vitae “B” 4-2

CTT Borges “B”  – SQA Soft Alcarràs  4-2

CTT Lleida – CTT Portell “B” 4-2

 

SEGONA PROVINCIAL:

CTT Agramunt “A” – AE Vall d’Aran (Ajornat)

CTT Calaf “B” – CTT Ivorra  5-1

CTT Borges “D” – CTT Agramunt “B”  1-5

CTT Mollerussa – CTT Borges “D”  2-4

 

RÀNQUING ABSOLUT

 

RÀNQUING VETERANS