Resum Cinquena Jornada de Lligues Provincials

  • 11 d'abril de 2021

Aquest cap de setmana, en la lliga de Preferent “Tallers A. Miquel” s’ha jugat l’última jornada de la primera volta. L’Impuls TT, l’equip que lidera el grup 1, no ha pogut jugar el partit que li tocava aquesta jornada contra el Borges Carburants Mir a causa de la COVID-19, que s’ha hagut d’ajornar. El CTT Gràfix Mollerussa, empatat en segon lloc amb el Borges, ha jugat contra l’ASSIST Alcarràs i han empatat 3-3. Mentrestant, en el grup 2, el CTT Portell “A” és el que ocupa el primer lloc de la classificació i aquesta jornada ha guanyat 4-2 al Rebost de Ponent Castellnou. Per la seva banda, el CPU Vilanovenc ha aconseguit la seva segona victòria 4-2 contra el CTT Balaguer Pàmices Vitae “A”, que va en tercera posició.

Un triple empat entre el CTT Valls del Nord – ORX, el CTT Lleida-Albatàrrec i el CTT Portell “B” lidera la classificació del grup 1 de Primera Provincial amb 4 punts. El CTT Valls del Nord -ORX ha superat 5-1 al CTT Portell “B”. El CTT Lleida-Albatàrrec ha guanyat 4-2 al SQA Soft Alcarràs. En el grup 2, el líder és el Borges Mas Blanch i Jové i aquesta quarta jornada ha guanyat 5-1 al CTT Mollerussa Vicens Maquinària. Paral·lelament, el CTT Xavier Sangrà Agramunt “A”, que ocupa el segon lloc de la classificació, s’ha imposat 6-0 al CTT Mollerussa Recanvis Avenida.

Aquesta jornada, la lliga de Segona Provincial no ha jugat, ja que va acabar la primera volta la jornada passada. En el grup 1, l’ACLE CTT Guissona “B” lidera la classificació i només un punt sota seu es troba el CTT Xavier Sangrà Agramunt “B”. En tercera posició hi ha el CTT Valls del Nord – SBT amb tres punts. Finalment, en el quart lloc hi ha el CTT Alcarràs “C”. El CTT Mollerussa Arcusin lidera la classificació del grup 2 de Segona Provincial amb 6 punts. L’Agro-Borges TT ocupa el segon lloc i l’altre equip borgenc, Borges Prefabricats Pujol, va en tercer lloc. Al capdevall de la classificació trobem al CTT Valls del Nord – Ordino.

 

Preferent Provincial

Primera Provincial

Segona Provincial