Resum Cinquena Jornada de les Lligues Provincials

  • 27 de novembre de 2022

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat la cinquena jornada de les lligues provincials, això vol dir que ja s’ha disputat més de la meitat de la primera volta de les jornades de lliga, ja que cada volta té nou jornades.

En aquesta jornada, en la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel”, el CPU Vilanovenc ha guanyat la seva quarta i consecutiva victòria que ha fet que es mantingui en el primer lloc de la classificació, aquesta victòria ha estat un 4-2 davant del CTT Gràfix Mollerussa. L’equip empatat en el primer lloc és el Borges Carburants Mir, que aquesta darrera jornada ha superat 4-2 al CTT Alcarràs ON4. El primer equip del CTT Xavier Sangrà Agramunt puja al tercer lloc després de sumar dos punts en guanyar 5-1 a l’ACLE CTT Guissona “A”.

El CTT Tremp, és l’equip que, amb cinc victòries segueix liderant la classificació de Pirmera Provincial. Aquesta jornada ha superat 4-2 al CTT Mollerussa Vicens Maquinària. L’Agro-Borges TT manté la segona posició després de sumar dos punts amb la victòria a dobles davant del CTT Valls del Nord SBT. El Borges Ferreteria la Clau escala una posició fins a col·locar-se en el tercer lloc gràcies a la victòria 5-1 davant contra l’AE Golmés, i el CTT Portell “B” també suma dos punts i escala fins la quarta posició gràcies al triomf 5-1 contra el CTT Lleida-Albatàrrec. Per acabar, el CTT Agramunt “B” ha guanyat la seva primera victòria després de superar 4-2 al CTT Alcarràs Carlos Carrasquer.

En la primera posició de la classificació de Segona Provincial trobem, de moment, un triple empat a 8 punts, amb 4 victòries i una derrota per cada equip; els equips empatats són l’AE Golmés “B”, l’ACLE CTT Guissona “B” i el CTT Pardinyes de Lleida Frías Forn de Pa. L’AE Golmés “B”, ha superat 5-1 a Borges GAP Cooperativa i l’ACLE CTT Guissona ha vençut 5-1 al CTT Pardinyes de Lleida Frías Forn de Pa. El CTT Borges Lleida Car ha aconseguit la seva tercera victòria en guanyar 4-2 al CTT Calaf. Finalment, per una banda, el Balaguer Pàmies Vitae ha vençut a l’IES Josep Lladonosa 4-2 i per l’altra, el CTT Mollerussa Recanvis Avenida ha guanyat 5-1 al CTT Valls del Nord – Ordino.