Resum Catorzena Jornada de Lligues Provincials

  • 16 de febrer de 2020

En la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel” el CTT Gràfix Mollerussa segueix encapçalant la classificació i aquesta jornada ha sumat dos punts més guanyant a l’Impuls TT 4-2. El CTT Portell “A” va guanyar 4-3 al CTT Calaf Servi-Llar. Per la seva banda el CTT Balaguer Pàmies Vitae “A” va guanyar 5-1 al CPU Vilanovenc.

Rebost de Ponent Castellnou es manté en la primera posició de Primera Provincial. Aquesta setmana ha guanyat contra el CTT Xavier Sangrà Agramunt “A”. El CTT Borges “B”, que està en segon lloc, ha perdut aquesta jornada 4-3 contra el CTT Portell “B”. L’ACLE CTT Guissona “A” que està empatat en la segona posició amb el Borges “B”, s’ha imposat al CTT Mollerussa Vicens Maquinària 5-1. Finalment el CTT Lleida suma la seva segona victòria de la temporada després de guanyar 4-2 al SQA Soft Alcarràs.

En la lliga de Segona, el líder de la classificació (CTT Valls del Nord – SBT) segueix mantenint-se. Aquesta jornada s’ha imposat 6-0 al CTT Ivorra. La segona posició, està ocupada per CTT Mollerussa Recanvis Avenida que ha vençut 6-0 al CTT Xavier Sangrà Agramunt “B”. L’ACLE CTT Guissona “B” manté el tercer lloc després de guanyar 4-2 al CTT Borges “E”, que va en cinquena posició. El CTT Borges “D” aconsegueix pujar fins a la quarta posició sumant dos punts al guanyar 6-0 CTT Mollerussa Arcusin. El CTT Balaguer Pàmies “B” ha caigut 4-3 en un ajustadíssim partit contra el CTT Tremp. El CTT Xavier Sangrà Agramunt “C” va guanyar 6-0 a l’AE Vall d’Aran.