Resultats Jornada Veterans 7 i 8 d’Abril

  • 14 d'abril de 2018

RESULTATS TOP PROVINCIAL DE VETERANS:

 

Aquest diumenge s’ha celebrat al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques, el Top Provincial de Veterans, on s’han aplegat un total de 20 palistes dividits en 3 grups.

El primer grup, format pels 8 millors jugadors del rànquing lleidatà, no ha decebut gens. El jugador del Club Tennis Taula Borges, Jaume Barrufet, s’ha proclamat campió de la competició, en derrotar tots els seus rivals. Des del primer partit, Barrufet, ha mostrat un tennis taula d’alta qualitat, i ha conseguit alçar-se amb el trofeu de campió sense cedir cap partit.

La regularitat del jugador del CTT Borges, l’ha permès arribar a la penúltima prova del circuit amb opcions de guanyar el Top Provincial, tot i que Barrufet, va començar l’any competint al nivell 3.

Francesc Solans del CTT Borges, ha estat segon classificat, i Agusti Sanz del CTT Alcarràs, tercer classificat.

 

En el segon grup, victòria per Pere Porta del CTT Alcarràs, després de vèncer tots els seus partits. El segon classificat, Andreu Gonzàlez del CTT Lleida, i la tercera posició compartida per Ramon Maria Batlle i Jose Antonio Pla, els dos, jugadors del CTT Lleida.

 

En el tercer grup, victòria per Antonio Sànchez del CTT Castellnou de Seana, seguit de Jordi Regales (jugador Independent), mentre que la tercera posició ha estat per Carlos Carrasquer del CTT Alcarràs

 

CLASSIFICACIÓ GENERAL

 

GRUP 1:

 

1- Jaume Barrufet  (CTT Borges)

2- Francesc Solans (CTT Borges)

3- Agustí Sanz (CTT Alcarràs)

4- Àlex Carrera (CTT Castellnou)

5- Joan Ramon Macià (CTT Borges)

6- Francesc Fontanet (CPU Vilanovenc)

7- Josep Garcia (CTT Alcarràs)

8- Miquel Salat (CTT Borges)

 

GRUP 2:

 

1- Pere Porta (CTT Alcarràs)

2- Andreu Gonzalez (CTT Lleida)

3- Jose Antonio Pla (CTT Lleida)

4- Ramon Mª Batlle (CTT Lleida)

5- Josep Pallàs (CTT Castellnou)

6- Ricardo Boncompte (CTT Agramunt)

 

GRUP 3:

 

1- Antonio Sanchez (CTT Castellnou)

2- Jordi Regales (Independent)

3- Carlos Carrasquer (CTT Alcarràs)

4- Josep Ramon Barrufet (CTT Agramunt)

5- Jose Antonio Cobos (CTT Lleida)

6- Marius Pop (CTT Balaguer)

 

LLIGA DE VETERANS

 

Aprofitant l’aturada de les lligues, aquest dissabte s’ha disputat la segona Volta de la Lliga de Veterans. Fins a un total de 28 partits s’han disputat en aquesta lliga, i amb 35 jugadors que han competit durant les dos jornades. amb el Borges Carburants Mir, campió de la prova, despres de guanyar sis dels set partits disputats en aquesta categoria i destrona al CTT Pont de Suert, actual campió de la prova. El segon Classificat, ha estat el CPU Vilanovenc, que només va cedir amb el guanyador per un ajustat 3-2. El Rebost de Ponent Castellnou, va ser el tercer classificat de prova.


 

CLASSIFICACIÓ FINAL LLIGA DE VETERANS:

 

1- Borges Carburants Mir (6 guanyats; 1 perdut)

2- CPU Vilanovenc (6 guanyats; 1 perdut)

3- Rebost de Ponent Castellnou (5 guanyats; 2 perduts)

4- CTT Borges (4 guanyats; 3 perduts)

5- CTT Agramunt “B” (3 guanyats; 4 perduts)

6- CTT Agramunt “A” (2 guanyats; 5 perduts)

7- CTT Tremp (1 guanyat; 6 perduts)

8- CTT Pont de Suert (1 guanyat; 6 perduts)

 

RANQUING PROVINCIAL DE VETERANS:

 

TOP VETERANS – PODI –D’esquerra a dreta:  Francesc Solans (CTT Borges) Jaume Barrufet (CTT Borges) Agusti Sanz (CTT Alcarràs)

TOP VETERANS – GRUP 2 I 3 – D’esquerra a dreta: Ricard Boncompte (CTT Agramunt) Josep Ramon Barrufet (CTT Agramunt) Josep Pallàs (CTT Castellnou) Pere Porta (CTT Alcarràs) Jose Antonio Pla (CTT Lleida) Jose Antonio Cobos (CTT Lleida) Antonio Sanchez (CTT Castellnou)

TOP VETERANS - TOP 8

TOP VETERANS – TOP 8 – D’esquerra a dreta: Josep Garcia (CTT Alcarràs) Agusti Sanz (CTT Alcarras) Jaume Barrufet (CTT Borges) Francesc Solans (CTT Borges) Joan Ramon Macià (CTT Borges) Francesc Fontanet (CPU Vilanovenc) Miquel Salat (CTT Borges) Alex Carrera (CTT Castellnou)