Resultats del 3r Open Piramidal Absolut

  • 31 de gener de 2018

Les lligues provincials s’aturaven per la disputa del tercer Open Piramidal Absolut de la Temporada 2017-2018, que s’ha celebrat aquest diumenge al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques, amb una representació força variada dels equips de la demarcació lleidatana.

Fins a un total de 47 jugadors, s’han donat cita a la penúltima prova, abans del Top 12 i Top B, que es celebraran a finals d’abril.

En el grup 1 de la competició, victòria per Pau Palau (CTT Borges) on ha conseguit guanyar sis dels set encontres disputats, igual que el seu company d’equip, Joel Rubio, que conseguia també les mateixes victòries, però amb la diferència que Palau, ha guanyat a Rubio pel averatge particular. El tercer classificat, ha estat el jugador del CTT Balaguer; Aleix Pàmies, on ha conseguit un total de cinc victòries.

En el grup 2, victòria pel jugador del CTT Alcarràs; Agustí Sanz, on ha encadenat sis victòries, i cedint només un encontre en tota la competició. La segona posició, ha estat per Joan Ramon Macià i la tercera per Albert Ribera amb cinc i quatre victòries respectivament.

En el grup 3 de la competició, victòria per un altre jugador del CTT Alcarràs; Pere Porta, on ha conseguit guanyar els set partits del seu grup. El segon classificat, ha estat Josep Garcia, també del CTT Alcarràs, amb cinc victòries. La tercera posició, se l’han disputat Ricardo Boncompte (CTT Agramunt) Jose Antonio Pla (CTT Lleida) i el jugador Cesc Carrera (CTT Borges) on han empatat a quatre victòries.

En el grup 4, el jugador Andreu Gonzalez, ha conseguit sumar 7 victòries, i s’ha emportat la victòria en aquest grup. La segona i tercera posició han anat molt renyides, ja que fins a quatre jugadors, han compartit les mateixes victòries. Jaume Felip (CTT Calaf) Adrià Macia (CTT Borges) Roger Vilaseca (CTT Calaf) i Joan Marc Palau del CTT Mollerussa.

En el grup 5, ha estat un dels grups mes emocionats de tota la jornada. Així ho diu la classificació final, amb la primera plaça compartida per Santi Torrents (CTT Calaf) Igor Popadyuc (CTT Agramunt) i Albert Marquillas (CTT Calaf) amb sis victòries al seu casiller. Max Amigó i Nil Mestres, del CTT Borges i CTT Calaf respectivament, han sigut els perseguidors dels jugadors capdavanters, però finalment nomes han conseguit sumar-ne tres.

El grup 6 de la competició, amb 7 jugadors victòria per Pau Guell (CTT Borges) que ha conseguit totes les victòries. El segon classificat; Aitor Madueño (CTT Borges), n’ha conseguit 5, cedint només un encontre. El tercer classificat, ha estat Alex Cerdan (CTT Borges), que ha conseguit quedar quart classificat conseguint quatre victòries.

Les lligues, es reempendràn aquesta propera setmana amb la disputa de la jornada 11 de preferent i Primera Provincial. La lliga de segona, s’atura una setmana mes. Aquest proper diumenge, també es celebrarà la primera jornada de la lliga de Veterans, mentre que la segona, és disputarà a mitjans d’abril.