Resultats Copa “A” i Copa “B” de la RTL

  • 29 de maig de 2023

Aquests darrers diumenges s’han celebrat a les Borges Blanques la Copa “A” i la Copa “B” de la RTL. El format d’aquestes ha estat el següent: el primer contra el quart i el segon contra el tercer, els guanyadors passen a la final i els perdedors juguen per tercer i quart lloc. L’acta amb la qual s’ha jugat és l’acta olímpica, només hi ha cinc partits, el primer partit és de dobles, els jugadors de dobles juguen un individual i l’altre jugador disputa dos individuals.

El campió de la Copa “A” de Preferent “Tallers A. Miquel” ha estat el Borges Mas Blanch i Jové, que en la final ha superat 3-2 al Borges Carburants Mir. Aquest darrer ha jugat anteriorment la semifinal contra el CTT Xavier Sangrà Agramunt “A”, a qui ha superat 3/2 i en jocs 8/7.

El Borges Ferreteria la Clau ha estat l’equip que s’ha proclamat campió de Primera Provincial amb un 5-0 davant del primer equip de l’AE Golmés. En la ronda de semifinals, el campió de la categoria ha vençut 4-1 a l’Agro Borges TT, mentre que el segon classificat ha superat també 4-1 al CTT Lleida-Albatàrrec. El tercer lloc ha estat per l’AgroBorges TT que tot i imposar-se 4-1 davant del CTT Lleida-Albatàrrec, el partit ha finalitzat amb 12 jocs a 11.

L’equip que s’ha endut cap a casa la Copa “A” de Segona Provincial ha estat l’ACLE CTT Guissona “B”, que ha superat 4-1 al Borges Lleida Car en la final. El CTT Calaf no li ha posat gens fàcil la semifinal al campió, el partit ha acabat 3-2 i amb empat a 9 jocs ambdós equips. Paral·lelament, el Borges Lleida Car ha guanyat 3-2 al CTT Pardinyes de Lleida Frias Forn de Pa, que havia quedat en segona posició de la classificació.

 

 

Pel que fa a la Copa “B”, el campió en la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel” ha estat el CTT Alcarràs ON4, que ha superat al CTT Gràfix Mollerussa amb un disputat 3-2. En la ronda de semifinals, per una banda, l’equip mollerussenc ha vençut 3-2 a l’ACLE CTT Guissona “A” i per l’altra el primer equip del CTT Alcarràs ha guanyat també 3-2 a l’Impuls TT. La disputa pel tercer i quart lloc ha acabat també en un 3-2, aquesta vegada per l’ACLE CTT Guissona “A”.

En la categoria de Primera Provincial s’ha disputat directament la final, que ha acabat en una victòria 3-2 pel CTT Mollerussa Vicens Maquinària davant del CTT Portell “B”.