Resultats 6è Piramidal de Veterans

  • 12 de març de 2018

6è Piramidal de Veterans

Bon tennis taula el que s’ha vist avui diumenge durant tot al matí al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques en motiu del 6è piramidal de Veterans de la present temporada, que ha aplegat un total de 23 jugadors del territori lleidatà.

Al grup 1, victòria per Joan Ramon Macià que es consolida al liderat del Ranquing de Veterans, on avui ha guanyat sis dels set partits disputats. El segon classificat, ha estat precisament el seu company d’equip, Francesc Solans, on ha conseguit el mateix nombre de victòries que Macià. La tercera posició compartida, per Alex Carrera del CTT Castellnou i Jaume Barrufet, del CTT Borges, on han conseguit guanyar cinc encontres. Completen el grup Miquel Salat del CTT Borges, Pere Porta del CTT Alcarràs i Francesc Fontanet del Vilanovenc, amb dos, una i zero victòries respectivament.

El segon grup, victòria per Josep Garcia del CTT Alcarràs on ha comptat els seus partits per victòries. Darrere seu, Jose Antonio Pla, ha conseguit la segona plaça, conseguint fins a sis victòries al seu casiller. El tercer classificat ha estat Andreu Gonzalez, que ha conseguit vèncer en quatre ocasions igual que el Josep Pallàs del CTT Castellnou.  Jose Manuel Maguillo del CTT Tremp i Ricardo Boncompte, amb tres victòries, mentres que Jose Antonio Cobos, només n’ha conseguit una.

En el tercer i últim grup, Ramon Maria Batlle del CTT Lleida, ha guanyat tots els seus encontres disputats, mentres que la segona posició ha estat per Carles Carrasquer del CTT Alcarràs, Agustí Pons del CTT Mollerussa  i Jordi Regales (Independent) que han conseguit sumar cinc victòries. Ivan Canal del CTT Alcarràs n’ha conseguit tres, i Xavier Boncompte, dos, mentres que Andrés Rollan del CTT Tremp, n’ha conseguit una.

 

RÀNQUING VETERANS: