Resultats 4t. Piramidal d’edats

  • 19 de març de 2018

4t. Piramidal d’edats

Fins a 24 jugadors de la demarcació Lleidatana s’han desplaçat aquest dissabte al matí al Centre de TEcnificació de Les Borges Blanques, per la disputa del 4t. Piramidal de la temporada 2017-2018.

S’han format 3 grups segons el nivell dels piramidals anteriors.

En el primer grup, victòria per Eric Torne, on va conseguir guanyar tots els encontres que va disputar. La segona posició, va ser per el jugador Bernat Capdevila, amb 6 victòries al seu cassiller. La tercera posició, va ser per Quim Sanchez, amb 5 victòries conseguides al llarg de la competició. Tancaven el grup 1, Alex Cerdan amb 3 victòries, i Aitor Madueño i Pol Ribera amb 2 i 1 victòria respectivament. Val a dir, que tots els jugadors que formaven el grup 1, eren del CTT Borges.

En el grup 2, victòria per Max Amigo, despres de superar tots els seus enfrontaments. La segona posició, va ser Pau Guell, que nomes va cedir amb el campió del grup. La tercera posició, va ser per Aleix Molins del CTT Mollerussa, on va demostrar un bon nivell de joc durant el torneig. Quarta posició per la jugadora Edna Solans, que va conseguir 5 victòries. Marçal Moreno i Ivan Madueño, van conseguir sumar 3 victòries, mentres que  Maria Segura, del CTT Borges va conseguir dos victòries. Tancava el grup el jugador Xavier Bellver, que no poder conseguir cap triomf.

El grup 3, victòria per Marçal Bellet del CTT Borges, on va conseguir guanyar tots els partits corresponents al seu grup. Adrià Monné, va ser el segon classificat, i nomes va cedir amb el campió del grup. La tercera posició, va ser per Pere Caselles juntament amb Marc Perelló, que van conseguir gunyar 3 partits. La quarta posició, va ser compartida per Guillem Salat i Nil Triquell, tots dos del CTT Borges.